F1.com lägger ut onboard-videor

Jag har skrivit och klagat över officiella F1.com många gånger, särskilt i avseendet att de ligger så långt efter i att erbjuda video på sin sida. Nu har en liten förbättring ägt rum och man kan i tillägg till de riktigt bra summeringarna följa några förare i onboardkamera. Kolla in sidan här.

Tack Johan för tips!

5 comments

Leave Comment
 1. Lasse

  Härliga filmer.
  Brukar leka lite med gamla datorspel F1.
  Verkligheten skiljer sig från spelets värld.
  Verkligheten går snabbare än i spelets värld…
  Hur tusan lyckas dom hinna med att svänga???

 2. Erik R

  Jag blev lite besviken; hade hoppats på rejäla in-car sekvenser från racen, men här är det bara kvalvarv. Tänk om de kunde lägga upp hela race från en förares synvinkel – det skulle vara nånting!

  På indycar.com kan man följa racen direkt via streaming video helt gratis. Då kan man välja mellan flera förare att köra in-car hela racet om man så vill. Det ger en helt annan känsla för racingen än man får via de vanliga TV-bilderna.

 3. Kalle

  Tycker precis som föregående inlägg att indycar.com har betydligt bättre videomöjligheter. Dock är den ju lite begränsad till vilka förare man kan se video ifrån men att åka med runt och få höra radiotrafik från team till förare och tvärt om live och utan att teamen bestämmer (tror jag iaf) vilken trafik som går ut är otroligt roligt.
  Satt och följde Indy 500 senast och som sagt det blir en helt annan bild av ett lopp.

  Som komplement till vanliga tv är detta helt otroligt.

  Att f1.com bara lägger ut kvalen är lite löjligt men allt handlar väl om pengar antar jag.

  Får väl fortsatta att ladda torrent versioner av loppen så länge .

  • Erik R

   All radiotrafik i F1 är numera öppen och det är producenterna som väljer vad som ska gå ut. Däremot är det ju trist att man bara får höra fragment och dessutom i efterhand.

   Det skulle vara jättekul om F1 kunde lansera en online-tjänst ungefär som den Indycar har. Det skulle jag gladelilgen betala en hel del pengar för.

Leave a Reply