Favorit i repris: Se F1 på storbild i Oslo. Stockholm?

Användaren RPM låter via formel-1.nos forum hälsa same place, same time, same channel inför helgens lopp från USA. Här kommer därför mitt förra inlägg om F1 på storbild igen, men mindre justeringar för namn. Håll till godo!

Eftersom jag bor i Oslo är ju meningen att F1bloggen också gärna kan innehålla lite news från den lokala F1-miljön (F1-gjengen?) här i stan. Därför, en nyhet inför Kanadas USAs Grand Prix: om du inte har SportN eller vill vänta till sent som fan på TV3, eller inte har TV3, eller är sugen på att möta flera och se F1 tillsammans med, eller bara är sugen på öl, puh, så är Sir Winston stället att leta sig fram till på söndag.

Sir Winston har et folkelig preg med hjemmekoselig innredning og hyggelig betjening, hvor du kan gå inn kalde vinter kvelder og sette deg foran en av våre peiser, enten med en herlig kakao eller noe som varmer litt ekstra!

Finfint! Och en sån där härlig varm choklad funkar nog varma småkyliga sommarkvällar också har jag på känn. Trevlig betjäning är ju aldrig fel. 18.45 är tiden och Karl Johansgate 10 adressen som gäller.

För andra fast i den kungliga huvudstaden hemma hos Moder Svea, eller några andra städer för den sakens skull, har jag dessvärre inget bra tips. Någon som vet?

Bild från gulesider.no

Leave a Reply