FERARRI TOG FÖRSTA STARTLED INFÖR MALAYSIAS GP

Ferrari tog i kvalet inför Malaysias första och andra plats och därmed hela första startledet. McLaren tog andra starled. Hamilton lyckades bara med att ta fjärde plats och blev spöad av sin teamkamrat Heiki Kovalainen. Efter topp stallen hittar vi Toyota och BMW i tredje och fjärde starled.

sepangkval.jpg

Samtilga resultat hittar ni här

15 comments

Leave Comment
 1. Ja det tror jag med faktiskt, eller hoppas på iaf. 🙂

  Man ska väl dock inte räkna bort något team imorgon då det sannolikt blir regn och då kan ju allt hända. Men Kimi visade vem som var snabbast under Q2. Kimi är också en bättre taktiker och förare än Massa och jag tror säkert att Massa får ge bort segern om det finns möjlighet.
  Allt för att Kimi inte ska hamna på efterkälken.

 2. Olag

  En droppe regn i morgon och Massa lär inte kunna vinna. 🙂 Killen klarar bara torrväder.

  Hekki visa klass i dag igen och Kimi kanske inte är den bästa finnen om ett par lopp.

 3. Jag hoppas på torrt imorrn och Ferrari. Riktigt snabbt av Massa…en halv. sek är mycket. Och änligen en ledig helg där jag både kan se kval och tävling.

 4. Lasse

  Ett roligt kval då det var risk för ösregn hela tiden. Inget slösåsande från toppstallen utan full fart hela tiden.
  Och dessutom; Heja Torro Rosso och Vettel.

 5. Trevligt kval som sagt, den här gången vågar jag inte lova att Lewis vinner som jag gjorde förra gången. Blir det regn (eller storm som kan bli aktuellt) lär det bli ett skitspännande race 🙂

 6. Adde

  Synd att Heidfeld blev hindrad av 2 st McLaren som åkte i låg fart i racelinje efter kurva 4. Enligt Heideld själv har det kostat honom 2/10 och därmed andra startleden.

  Undrar hur FIA hade agerat om BMW hade hinrad McLaren.

 7. heja kimi & massa! hoppas det stämmer att mclaren får starta längre ner, då kanske de hamnar i lite trubbel i starten… let´s go ferrari

 8. David

  Verkar vara en direkt följd av de nya reglerna med soppan i Q3. Men ändå bra att de tog upp problematiken så tidigt under säsongen. Är ett McLaren fan men tycker ändå det är rättvist. Kanske inte kommer ske igen utan nästan full gas till depån för att inte riskera att bestraffas. Straffet är ju värre än den soppa man förlorar på att gasa lite.

 9. Robin

  Verkligen kul att se Massa och Räikkönen under kvalet. Kimi ser stark ut och hoppas
  verkligen att han inte gör samma dumhet som i Australien. Jag hoppas starkt på en seger
  från finländaren. Även gött att höra att dom två McLaren förarna får starta långt bak!

  Kimi mot seger!
  🙂

Leave a Reply