Fernando Alonso och Adrian Sutil gör upp på slutet av träningen

Hittade just ett filmklipp till så tänkte det var lika bra att slänga ut så länge det finns online. Fernando Alonso inne på ett snabbt varv just mot slutet av träningen. Adrian Sutil lite långsammare. Slutar med att Alonso slänger sig in lite för snabbt (lite för att visa vem som bestämmer?) och får sladd ser det ut som. Sutil å sin sida verkar inte riktigt vaken utan svänger in som om han var själv ute på banan. Ingen av förarna verkar göra så stor grej av det hela nu i efterhand. Tur det inte var under race eller på kval..

2 comments

Leave Comment
  1. efter att ha kikat några gånger så ser det väl ut som att sutil kör lite klantigt där i första kurvan, direkt i starten av filmen. sista svängen in på rakan är det väl. verkar som att renaulten har bra mycket högre hastighet och gör sig klar att ta innerspår. fast sutil var väl ute på ett snabbt varv han också kanske.
    som sagt, tur att det inte var kval..

  2. Lisa

    Alonso är ute på sina enda snabba varv i denna FP och med nya mjuka däck, han får varv 1 förstört och även nästa är på väg att gå åt skogen. Så han blev väl till sist litet frustrerad över Sutils oförmåga att titta i backspeglarna.

    Piruetten de bägge gör är mycket dock snygg, rena synkroniserade baletten. Tyvärr syns det inte så bra på denna video.

Leave a Reply