Ferraris Wrooom 2008 igång, med grymma Fiat 500

Nere i Italien håller tydligen Ferrari ett event i Madonna di Campiglio varje år (?) som heter Wrooom 2008 där hela F1-teamet samlas och har kul och racar med lite Fiat-bilar. Det är ytterst svårt att hitta någon information på internet om det hela, får upp en del halvtaskiga italienska bloggar när jag söker, är det någon som vet mer så säg till i kommentarerna! För det här är spännande grejer, kolla in bilderna på bilarna som Kimi Räikkönen, Felipe Massa, Marc Gene och Luca Badoer ska köra runt med.. ojoj, här vattnas det i munnen.

På Ferraris hemsida står inte så mycket om eventet, men man har inlett med någon presskonferens och sånt. Fiat 500 har en rörig hemsida där det finns lite mer info om själva racet som ska gå idag på den frusna sjön vid Madonna di Campiglio. International web streaming utlovas, men har inte hittat nån bra länk. Återkommer i kommentarer om det!

Se större bilder på de fruktat snygga bilarna som jag hittade på ImageShack efter (mera)-taggen!

6 comments

Leave Comment
 1. står så här på den där fiat500-sidan jag länkade till ovanför;

  Don’t miss 500 Wrooom: Friday 11 January 2008, at 5.30 p.m.
  Live web streaming of the ‘Challenge Exhibition’:
  featuring the Fiat 500, driven by Ferrari!

  borde ju vara halv sex här hemma då också, eller?

 2. Roligt och coolt initiativ av Ferrari och Alfa. Det var aningen mindre motor-pulver men mer snö-pulver än dom var vana vid, Shumacher, Massa, Räikkönen och Co. Klart roligt att se dom sladda runt på den italienska sjön Madonna di Campiglio.

 3. ….av Ferrari och Alfa….Ferrari och Fiat ska det ju vara…jag är fast i Alfa-träsket så namnet Alfa hoppar ut när jag minst anar det. 🙂

Leave a Reply