FIA släpper ny hemsida + preliminär kalender för 2009

FIA har just uppdaterat sin hemsida. Inte mycket att orda om, den förra var uuuusel. Den nya hel ok, lite snyggare, lite mer färger, lite mer Hamilton. En intressant nyhet på nya sidan är den preliminära kalendern för 2009 års Formel 1-säsong. Abu Dhabi är nyheten som tillkommit och USA är nyheten som fallit bort. I övrigt tror jag bara man flyttat runt lite på Turkiets och Storbritanniens lopp. By the way så testar stallen borta på Silverstone just nu, sidepodcast är närvarande med kamera i högsta hugg. Massa satte snabbaste tid på första dagen. Kolla in mer här.

Hela FIAs kalender finns här;

CALENDAR

2009 FIA Formula One World Championship*

29 March Australia

*Provisional

4 comments

Leave Comment
  1. haha, bra tänkt. stämmer ju helt.. inte tillräckligt stor miss så att jag orkar gå in och skriva om inlägget.. men helt rätt, usa är ju faktiskt inte med i år heller.. var väl att jag väntade att det skulle komma tillbaka som gjorde att jag förväntat det eller något sånt. men alltså, f1 i usa lär dröja ett tag till..

    blir väl ryssland nästa snarare. eller något mer lopp borta i asien. verkar vara dit bernie vill ha cirkusen..

  2. Skönt att USA är borta, de förtjänar inte och förstår sig inte på F1. De kan rejsa på med sina Hot Wheels-bilar på ovalbanor istället…

Leave a Reply