Film från Brasiliens Grand Prix ute på f1.com

Nu har videoklippet på f1.com från Brasiliens Grand Prix kommit ut. Säga vad man säga vill om deras motvillighet till saker som sprids på youtube och andra ställen, och deras motvillighet till att ordna en egen videokanal, så är deras små snuttar efter loppen alltid värda att se. Brasilien är inget undantag. Här bjussas på spänning och coola kameravinklar, blandat med det vanliga larvet med tjejer som trippar runt innan start. Och en god del Nicole och racingpappor så klart. Missa inte slutet, själva scenen som diskuterats så mycket här där Ferrari hurrar lite för tidigt visas ordentligt.. Vilket lopp.. vilket race.. vilken säsong! Länk på f1.com här.

3 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Ursnyggt ihopsatt video, men jag rekommenderar los Ferraristas att inte titta. Det skär i hjärtat t.o.m på mig, fast jag inte är nån. Kolla in Ferrarikillen på slutet som i ren frustration slår huvudet i väggen så flisorna flyger.

  Och så säger dom att F1 är tråkigt.

 2. Lisa

  Behöver du inte, det är test i Barcelona redan den 18:e november.

  Inte SÅ upphetsade kanske, men i alla fall litet terapi.

  Sen blir det mer tester i december, sen är det nyår och då kommer de nya bilarna (och då kan vi gasta om hur fula de är) sen ska de testas och vi kan lägga pannorna i djup veck och diskutera vem som verkar snabb och vem som lika gärna kan packa ihop och ägna sig åt dockvagnsrace i stället, och sen – innan du vet ordet av är det slutet av mars! 😛

Leave a Reply