Fisichella och Sutil kvar i Force India 2009

Här är en kort nyhet som drunknat lite i all RoC-uppmärksamhet. Force India har i alla fall gått ut officiellt nu med att Fisichella och Sutil blir kvar i stallet även nästa år (nyheten på deras hemsida kommer ifrån autosport.com av någon anledning..). Det var ju lite snack om ett byte, dels var ägeren Mallya lite svävande på målet, så var det ju partnerskapet med McLaren (McClaren) och snack om de la Rosa. Men, oförändrat alltså. Är själv lite tveksam till om det är rätt, men allt kastas ju om lite nästa säsong med KERS och allt annat.

9 comments

Leave Comment
 1. Sebastian

  Tydlig riktning är alltid bättre än kaos. Dr.VJ kanske hoppades på ett mirakel, men hans team är än så länge sistahandsval för alla förare. Känns som fokus borde vara på bil och ekonomi istället för att hitta en ronnie petterson som kan köra vad som helst… 🙂

  Och det ser ut som vi har en till fransman med i F1-snacket. Citroën/Peugeot kikar på Hondateamet. Bra nyheter för Sebastien Bourdais (dåliga för vår teori om RedBull och standardiserade förarnamn). Kanske Loeb är en joker i leken där. Kan det vara så att han har jobbat lite kreativt för att få sig en plats på gridden?

 2. Lisa

  Jamen det blir bra. En Peugën (eller vad den nu ska kallas) med Button och Loeb som förare. Button behövs för kontinuiteten, även om han har fel förnamn…

 3. Enligt Viasat är det Button och Bourdais som är aktuella. En kanske inte helt tokig uppställning. Med tanke på att Red Bull i princip “äger” Loeb så är det nog där han hoppar in tror jag. Om han hoppar in vill säga.

 4. Lisa

  Jasså, jag trodde Citroën ägde Loeb, han kör ju för dem i WRC? Red Bull är väl egentligen bara sponsor till Citroën och det är därför Loeb fått köra en Red Bull?

  Nåja, hursomhelst tror jag inte sådär jättemycket på Loeb som F1-förare (tyvärr!), tror det blir svårt att komma som rookie vid 36 års ålder – ja, han hinner bli så gammal innan det blir aktuellt 2010 – hur begåvad man än är. Men visst är det synd!

 5. Sebastian

  @lisa: gamla regler gäller inte längre. Huvudsaken är att man kan göra ett schysst spelfranchise av honom så är han game, ålder har liksom inget med saken att göra.

 6. Lisa

  Ja OK – fast väntar man FÖR länge med det så blir det “The Mummy Returns To The Track III” (“The Mummy Returns II” handlar om Bernie) i stället för “Loeb F1 racing 2010″… 😉

 7. @Lisa. Jo jag vet ju att han rejsar runt i en padda. Men det känns just som att Loeb är väldigt förknippad med Red Bull. Förmodligen eftersom han har testat för dem. Det var det jag menade med “äger”.

 8. Sebastian

  hahahaha… tror du de släpper den på iPhone? bonusmaterial med maxxx i läderblöja och knähöga gestapoboots… 😀

Leave a Reply