Förlorar vi Toyota i Formel 1 senare idag?

Det ser ut så. Massa snack nu om att alla stall, utom just Toyota, kommer anmäla sitt deltagande till säsongen 2010 senare idag. Idag är ju fristen för att skriva upp sig för att köra nästa säsong.

Det hela verkar bygga på att man kommit överrens, med hjälp av Mercedes som seglat upp som en liten fredsmäklare, om att budgettaket införs stegvis över några år och att det till nästa år sätts till 100 miljoner dollar och inte planerade 40.

Här är förresten en bra artikel på The Times om Mercedes fredsmäklarroll.

Mer i svensk media (AB, AB).

11 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Tänker alla team lämna in sina ansökningar en minut i tolv i god skattedeklarationstradition förresten? Prodrive har klämt fram sin, så nu börjar det bli ont om plats OM alla nuvarande team tänker anmäla sig… :-/

 2. Sebastian

  USF1, Prodrive (blir Aston Martin) och Lola låter ju iaf som vettiga kandidater, de har vi 26 bilar nästa år.

 3. Johan R

  Ljuvlig läsning! FOTA säger i grund och botten att de skiter fullständigt i vad FIA har kokat ihop. De kommer bara att köra om reglerna blir som i år plus FOTAs egna ändringsförslag. Och om FIA djävlas det minsta lilla så hoppar alla FOTA-stall av.

  Hårdrock! Heja FOTA!

  • Lisa

   Snyggt att vifta med Concordeavtalet om man får som man vill, så Bernie inte vet vilket vilket ben han ska stå på längre.

   Och skojigt att man inte mindre än två gånger nämner “sound governance” – få se nu vad osunde Maxxx svar blir…

 4. Sebastian

  Är det någon mer en jag som är nyfiken på vad FOTAs “proposal sent to FIA” innehåller…?

Leave a Reply