Första videon från Codemasters nya Formel 1-spel

Codemasters F1 2010

Hittade följande tips på bilfeber. Första videon som visar lite från hur spelet till de riktiga konsollerna kommer se ut!

Spelets lagom uppdaterade hemsida finns här. Spelet släpps dessvärre inte förrän Singapores Grand Prix.

f1

Och här är ett klipp med tre nya bilder från samma spel;

.

Uppdaterat! Har själv aldrig testat något motorcykelspel, men såg just att det kommer ett nytt spel för MotoGP 09/10 också. Någon som lirat?

.

PS! Satt betyg på Bahrains Grand Prix ännu? DS.

22 comments

Leave Comment
 1. Peter

  Känns idiotiskt att göra ett spel som efter någon månad redan blir 1 år gammal. Varför satsade de inte på att bli färdiga tills Bahrainstarten?

 2. claudio

  Självklart skall denna spel köpas!!!

  Men jag tyckte det såg ut som brawn gp syntes till i videon borde det inte bara vara 2010 års f1 team?

  /Claudio

  • Meister

   Tänkte samma sak först men sedan såg jag denna text vid 2:07, “Cars and other elements are from the 2009 season, the final game till use 2010 information.”

 3. Patrik

  Blir nog att köpa. Köper det till 360 såklart. (Många ps3:are här inne. FY! :P)
  Det var väldigt länge sen jag spelade en F1 spel, men jag kommer ihåg att det är skitsvårt. Jag var inte så bra 🙁

  • Simme

   100 spänn på att ditt 360 kommer få röda ringen innan spelet hinner komma ut 😛 PS3 yay^^

   Kommer dock inte köpa spelet hur stort F1 fan jag än är, nöjer mig med min racebil irl ;), det är lite onödigt att lägga pengar på ett spel som blir gammalt så fort…

   • Patrik

    Haha, min box har redan fått röda ringen. Kommer den rodda igen? Klart. Kommer det hända innan spelets release? Troligtvis. Men vad gör det? 360:n är fortfarande en bättre konsol 😉
    Nu behöver vi inte starta en PS3 VS 360-fanboydiskussion utan kan helt enkelt avsluta med att säga att du gillar PS3 och jag gillar 360 🙂

  • precis det som är problemet med f1 i spel tycker jag. de blir så jäkla svåra om det ska vara lite verklighetstroget. jag är grym på motorstorm men har aldrig fått till det i något f1-spel.. antagligen behövs det att man investerar lite fler timmar i att öva än vad jag haft ork eller tid till.. men det här ser riktigt lovande ut, så får bli ett försök.

   men en ratt är nog på inköpslistan, vi får ta upp diskussionen när det närmar sig!

 4. loCCan

  Verkar lovande, återstår att se om dom kan lyckas återge alla detaljer dom babblade om 🙂
  Blir till PS3 för min del också!

 5. F1 2010 från Codemasters ser verkligen helt vansinnigt ljuvligt ut, med tanke på deras tidigare spel Colin McRae Dirt 2 och Race Driver Grid så är förväntningarna skyhöga, speciellt då F1 baseras på samma solida teknik som de tidigare nämnda. Ett tips är att ni kolla in på Codemasters forum och läser lite där, finns mängder med information om spelet, realism kommer att vara en stor del.

  Angående MotoGP 09/10 så är det helt klart schysst, har själv recenserat det (http://www.gamereactor.se/recensioner/21657/MotoGP+09%2F10/) och kan absolut rekomendera det, ingen realism, men skoj ändå.

  • coolt, tror faktiskt jag läst den recensionen tidigare. lite spännande spel det där, har aldrig lirat något med motorcykel. men dirt har jag ju kört en del, och grid har jag i hyllan.

Leave a Reply