Fynd! Bilder på nya Williams FW31 läcker ut på nätet via sponsor

Det här var ju kul förra året, men att bara upprepa det? Tja.. Men ok, lite bra är det ju. Saker som läcker ut på nätet är liksom alltid kul i väntan på säsong. Williams har kommit på ett bra sätt att få uppmärksamhet i alla fall. De kör ju inte någon särskild presentation av den nya bilen heller.

Förra året var det ett klädföretag som “råkade” publicera bilder på nya designen på sin hemsida. Idag är det Williams sponsor Allianz som uppdaterat sitt bildarkiv med vad som verkar vara årets design på FW31. Nog om det, mer om Williams

. Det ska ju sägas, att den bilen bara blir snyggare och snyggare. Det som ser ut som en lite ljusare blå färg tycker jag ser riktigt lovande ut. I och för sig gör de nya reglerna kanske att bilarna blir lite mer GP2 om man säger. Men snyggt är det.


Bilder © Williams/Allianz SE.

Bilderna har cirkulerat ett tag, men fastnade framför Eraser på TV.. Inte en av Arnolds bästa kanske. Last Action Hero är en av hans bästa. Bäst? Tja.. oavsett hur mycket Commando eller Predator tar en tillbaka till pojkrummet, och oavsett hur häftig T1 och T2 eller True Lies var när de kom, så är det ju inga tvivel om att Total Recall är nummer ett. Bara så det är sagt..

Williams hemsida hittas här. Men där har de hakat upp sig på två ganska ointressanta nyheter på förstasidan för tillfället..

11 comments

Leave Comment
 1. jo, en kul detalj till som jag läste någon stans som talar för att det här är bilder på nya bilen är att en av bilderna på allianz där visar båda förarna ute på banan samtidigt. det talar för en photoshoot och inte för en träning. på träning är visst bara en bil tillåten ute på banan samtidigt. men som sagt, kul att följa och se vad som kommer från stallet framöver.

 2. Sebastian

  @Stefan: Exakt vad jag tänkte. Blir julafton med kalle varje lopp 🙂 och Arnold WAS Terminator IS Governator…

 3. Jag gillar bilen måste jag säga, både färg- och utseendemässigt (förutom bakvingen som är ful på alla bilar i år, även om man börjar bli avtrubbad och vänjer sig så smått).

  @Eldar: Jag tror bakvingen är så bred som den får vara enligt de nya reglerna, kan inte tänka mig att någon skulle göra den smalare med flit.

  Så länge ingen säger att Junior är Arnolds bästa film så kan jag gå med på det mesta. Undra förresten när Running Man kommer som en riktig dokusåpa. 😉

 4. Lisa

  Fast jag fattar inte riktigt – vad är det för skillnad på den här FW 31 och den som presenterades i Portimao förutom de smått förändrade färgerna? :-/

 5. Lisa

  Den är snygg tycker jag – mycket än den förra. Blir mer likt hela designen på Williams overaller och hela baletten.
  När det gäller Arnold är jag inte sådär jätteförtjust i övervintrade österrikare (hör du det, Niki) men Terminatorfilmerna är litet småhäftiga. 🙂

 6. när jag var i graz så hette fotbollsstadion schwarzenegger stadium.. men det är ju ett tag sen. nu sist spelade ju sverige där i senaste landskampen, men då hette den något sponsornamn i stället..

Leave a Reply