Genomgång av team och förare + I’m off (d’oh!)

Jag har fokuserat lite på design och liknande vad gäller team och förare tidigare, men för den som är sugen på mer analys finns det massor av spännande läsning ute på det världsomfattande internettet. Här tänkte jag ge några tips för vidare läsning.

På svenska finns väl inte direkt så mycket att man riskerar information overload, men forza-motorsport går just nu igenom alla team. Kort info om varje team och lite om förarna. racewebb har en liknande genomgång i en enda lång post. Lite prognos och ungefär samma info som ovanför. f1.com har någon liknande serie på gång, inte så mycket kul kanske, men värt en titt. f1fanatic är däremot riktigt vass, som vanligt, och har en rejäl genomgång, exempelvis den här om McLaren. Sista tipset är forumula1 som har en ganska kort genomgång av varje stall, men å andra sidan en lite kul grafik där de sätter betyg också.

I dagarna går jag på semester ett tag och har av någon oförklarlig anledning lyckats planera bort både första och andra Grand Prix från Australien och Malaysia, d’oh! Men! Förtvivla icke, Tobias har lovat hoppa in och hålla er uppdaterade från Formel 1s värld under de båda loppen. Välkommen säger jag och på återseende till Bahrain!

2 comments

Leave Comment

Leave a Reply