GrandPrix+ bjussar på senaste Brasiliennumret

Det fortsätts att skrivas en massor om det otroliga loppet igår (DN, DN, AB, AB, SvD,). Onekligen en höjdpunkt under året och fantastiskt att fått vara med om. Jag har skrivit några gånger tidigare om lite olika mer eller mindre professionella webbmagasin om Formel 1. En av de större, grandprixplus, bjuder nu på det senaste numret. Bara att ladda ner. Magasin i pdf-form är en god idé, men sällan man orkar läsa igenom allt. Kul att testa är det i alla fall. 25 brittiska pund är priset för ett års prenumeration annars.

2 comments

Leave Comment
  1. Ser ut som om den är layoutad av trettonåringar. Uselt gjort, utan färg-, balans- eller kompositionskänsla. Typografin är gjord med vänsterhanden och att ha ett sans serif-typsnitt för brödtext må funka på en webbsida, men inte för längre journalistiska texter. Hade jag betalt 25 pund om året för det där hade jag varit direkt förbannad.

  2. Lisa

    Oj, jag har inte haft tid att kolla på den förrän nu. Jag tycker den är alldeles utmärkt layoutad, har inga problem med sans serif, mycket läckra och unika bilder och framför allt är innehållet betydligt viktigare än formen. (som alltid :-)) Har inte läst allt, men journalistiken håller hög klass, så vitt jag kan se.

    £ 25 kan tyckas mycket, men det beror på hur många nummer som utges. Och eftersom texterna är skrivna av F1-journalistproffs (googla dem) kan jag tänka mig att de vill ha betalt för sitt jobb.

Leave a Reply