Hamilton till Brawn GP i stället för Barrichello?

Det är ju en tanke som får det att vattnas i munnen som Telegraph skriver i en intressant artikel idag (vilket är mer eller mindre det enda intressanta som verkar dykt upp under dagen). Storyn går så klart på det med senaste möjliga skandalen och att FIA kallat in McLaren till extraordinärt möte.

Lewis (men kanske särskilt pappa Anthony eller vad han heter verkar det som) är upprörd och irriterad över hur McLarens hanterande av situationen går ut över Hamiltons anseende. Därför läge för nytt stall, och i så fall.. varför inte det bästa stallet på gridden.. Hamilton och Button? Tja.. spännande uppställning i alla fall.

Btw, Andreas 11 år; dina kommentarer raderas nu. Jag har redan tagit bort de senaste idiotkommentarerna du skickat in och försöker rensa de som kommer in från och med nu från din IP. Kommer någon igenom raderar jag den när jag är vid datorn nästa gång.

Till alla andra; hälsningar från ett soligt och varmt München!

17 comments

Leave Comment
 1. Emil

  Brawn ska inte behöva dras med en diva som Hamilton. De behöver lagspelare just nu, säg Button och Barrichello.

  Varken Hamilton eller McLaren är värda mycket i mina ögon just nu. Även om jag alltid har varit ett McLaren-fan så är det slut på det nu. Det räcker med fusk. Nu är det Brawn som gäller. Ett team som satsar på rätt saker och som har vettigt folk med sig.

 2. Stefan

  Noway Brwan GP skulle aldrig ha råd och ha Hamilton och om han skulle komma in i stallet skulle ha ta förgivet att han ska få button plats inte en Alonso och Hamilton igen men nu Button och Hamilton ;/

 3. Magenus

  Kommer inte att hända. Brawn har inte råd och de behöver inte honom. Dessutom stod både Button och Barri fast vid stallet när det blåste som hårdast.

 4. TOBIAS

  Button är betydligt mer erfaren än vad Hamilton är och som jag sagt hela tiden så tycker jag inte att Hamilton är något enastående och jag tror Button hade gjort lika bra ifrån sig om han hade varit i McLaren förra säsongen.
  Trots att jag inte tycker om Hamilton så mycket, måste jag tycka lite synd om han ändå när det handlar om att stallet sabbar för han. Han har det redan motigt och lär knappast vinna något race denna säsong om det inte sker ett under.

 5. Lisa

  Ser fram emot “Dad Wars” i så fall – pappa Button mot pappa Hamilton. Kan kanske ha ett visst underhållningsvärde under långtråkiga lopp, men jag skulle ändå inte rekommendera en sån konstellation… 😛

 6. Affe

  Detta kommer aldrig att se, frågan är vilket stall som vill ha Hamilton efter alla skandaler, hade varit roligt om Ferrari inför nästa säsong tog in Alonso för att sedan ta in Hamilton utan att tänka sig för, eller för att visa att man är bättre stall än McLaren.

  Måste dock vara pinsamt för Mercedes McLaren att inte vara snabbast Mercedesen på banan, att bli frånåkt av ett satelit-team för att använda oss av Moto-GP termer där man i och för sig kan köpa hela hojen klar för racing.

  Läste att Kimi kände att det var tugnt för Ferrari nu när man inte plockat några poäng, personligen älskar jag nya F1, allt kan hända och uppstickarna kliver fram och visar att dem är att räkna med, måste vara sköna pengar in i kassan nu för alla segrar som Button ger till Brawn GP, eller halveras prispengarna också om man inte kört mer än 75% av loppet???

 7. Magenus

  @Affe. De gör nog faktiskt det. Man får väl antal miljoner per poäng man plockat i mästerskapet?

 8. Affe

  Ja, det gör man ju i och för sig, men borde man inte få nån extra slant om man vinner, eller gäller detta bara för föraren? Annars känns det lite meningslöst att ta upp vinnarstallet så att dem får en “pokal” efter varje race, man tycker att både förare och stall borde få nån liten prispeng, föraren får ju det säkerligen men stallet är en annan femma…

 9. Johan R

  Som Hamilton-fan får man ju huka sig i de här dagarna, men jag måste ändå försvara hans rykte. Han är definitivt ingen medelmåtta. Som rookie stod han på pallen 9 gånger i rad. Ok, han hade en av de bästa bilarna, men vilken annan rookie kommer ens i mål så många gånger i rad, och utan att snurra av eller göra bort sig på nåt annat sätt? De två senaste säsongerna har han kört om för position på banan i så gott som varje lopp, ofta flera gånger, även mot jämnbördiga bilar. Ett par, tre gånger har han tryckt ut den andra bilen onödigt mycket, men han har aldrig fått nån annan bil att bryta loppet vad jag kan minnas, även när det varit kontakt mellan bilarna. Det är ett fantastiskt facit med tanke på hur många omkörningar han gjort. (Jämför med Coulthard, som nästan aldrig körde om på banan, och lyckades krocka av den andra bilen ungefär två gånger av tre.)

  Som jag ser det finns det tre stora förarstjärnor just nu: Hamilton, Alonso och Räikönnen (fast han får se till att rycka upp sig om han ska behålla epitetet). Kubica och Vettel är på väg upp, och det blir spännande att se vad Button kan göra när han äntligen sitter i en bra bil.

 10. Erik R

  @Lisa: Äntligen någon mer som uppfattat att vi fått ett tillskott till myspappa-gänget. Efter allas favoriter pappa Massa och pappa Hamilton så är det nu pappa Button som gäller. Vänta bara några tävlingar så får vi not se kommentarer som: “OM JAG FÅR SE PAPPA BUTTON KNÄPPA HÄNDERNA EN GÅNG TILL SÅ ÅKER TVn UT GENOM FÖNSTRET!” 🙂

 11. Fredrik

  Johan R: Ett par, tre gånger har han tryckt ut den andra bilen onödigt mycket, men han har aldrig fått nån annan bil att bryta loppet vad jag kan minnas, även när det varit kontakt mellan bilarna.

  Du har säkert glömt bort Montreal då när han körde på Kimi bakifrån i slutändan av depån..

 12. Johan R

  @Fredrik: Nej, då, jag minns. Det var ju klantigt gjort, men det var inte på banan, och inte under omkörning.

  Btw, jämför med hur många gånger Ferrari klantat sig i depån under samma tidsperiod…

 13. Wilhelm

  HAHA, som den gången i Singapore förra året när Ferrari glömde bränsleslangen i Massas bil. Så J*vla roligt! 😀

Leave a Reply