Här är Hamiltons krasch på sista varvet som kostar honom poäng på Monza

Rapport från dagens race kommer, den stora händelsen var Lewis Hamilton som på sista varvet jagade tvåan Jenson Button men tappade bakvagnen och for rätt in i däcken på sidan av banan. Som sagt, sista varvet, vilket gjorde att Vettel plockade en poäng. Video;

Från tysk TV som visar lite mer hur det såg ut;

Reserv;

Och en till i reserv;

10 comments

Leave Comment
  • Kenneth

   naaa du har fel…. han och button kan bara vara snabba med snabba bilar!!

   kolla på Kimi med en bil som inte är uppdaterad på 3-4 rejs…. där har du bästa föraren som är aktiv just nu!

    • Pellefjant

     Tycker att Alonso är grymt överskattad, han har haft bara halvdana teamkompisar förutom en gång och gör rätt så många misstag. Titta hur det gick när Hamilton kom till McLaren, trots att Hamilton var en rookie så hade han inga problem att åka snabare än Alonso.

 1. Dan

  Trist att det slutade som det gjorde, men Hamilton visar än en gång vilken fighter han är!

  Slutet av denna säsong kommer att bli mycket spännande, och 2010 kommer att bli grym!

 2. fredrik

  det må hända att hamilton är lite snabbare än snittet i sammanhanget. Men de som hände i söndags bevisar att han inte är en superförare som shumi. han skulle ha insett att det var omöjligt att ta in 2sec och förbi på tvåvarv. för att bli en vinnare måste man tänka lite, inte bara köra. Enligt mig så är hamilton en klumpig förare som man skall hålla avstånd ifrån racingbanan, ni kommer väl ihåg för ett år sen. först höll han kroka ihop med Webber, sen höll han på att preja av glock. dom två bästa förarna över hela spaktrat är Kimi & alonso.

  Hamilton och massa är ganska lika dom vinner men bara om bilen är perfekt och helst i pole och fritt runtom utan motstånd.

Leave a Reply