Här är Lewis Hamiltons diamant-hjälm till Monacos Grand Prix

Lagom till Monaco brukar det alltid dyka upp en del kul grejer. Som att ha en diamant på bilen som de hade något år, till att ha en massa små diamanter på hjälmen. Här är bilder från tyska motorsport-total som visar Lewis Hamiltons nya dyrgrip.

Tror att Heikki kör med något liknande, men har inte hittat något om det just nu. Någon som vet mer?

15 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Med tanke på vilken lågbudgetserie F1 håller på att bli tycker jag det är väldigt opassande med diamanter. Kör med cubic zirkonia i stället!

  • Erik R

   Det är garanterat äkta vara. I Monaco är det bling-bling som gäller; att komma med glasbitar skulle knappast passa sig.

   För några år sedan var det ett team (också McLaren?) som till Monaco hade diamanter för massa tusen dollar inbäddat i noskonen. En nos blev kvar på banan efter en krash, men diamanterna lär aldrig ha hittats… 🙂

    • Erik R

     Ingen förlust för teamet, det var ju sponsorn (förmodligen Steinmetz då också) som stod för diamanterna. För sponsorn – tja det blev ju betydligt mer uppmärksamhet kring det hela, så kanske bra för dem också.

   • Olag

    Det var Jaguar som hade den…..Sen är jag inte säker men det var nog herr Webber som blev av med sin..

 2. FINNPWRUSA

  2.4 mill kostar diamanterna… sen var det nog en tia att klämma dit dem med, o en hundring för hjälmen… så 2,400,110? ;o)

  Schyst att de säljer dem på auktion för välgörenhet efter loppet! 5 mill för Hammies och 2,5 för Kovis?? Kanske man kan få Kovis för under 2,4 o pilla bort stenarna…? ;o)

 3. Racer

  Varför är hjälmen på bilden en arai sk5, den får bara användas i kartingsammanhang. I formel 1 är det minst gp5 som gäller

 4. oj, skarpt sett racer. är hjälmen på bilden kanske bara en prototyp och inte den riktiga? inte sett något om det någon annan stans. ska hålla ett öga öppet!

Leave a Reply