Hur slutar Brasiliens Grand Prix (för oss konspirationsteoretiker)

Interlagos närmar sig och spänningen stiger. Men vad kommer hända under loppet? Det finns ju en del scenarior för oss konspirationsteoretiker att gotta sig åt. Förutsättningarna är ju så enkla som att Hamilton tar hem det om Massa råkar i trubbel. Och Massas chanser ökar dramatiskt om Hamilton råkar i trubbel.. Och vad med vädret? När jag söker på interlagosyr.no får jag upp bilden här bredvid. Vet inte riktigt om det är just vid banan, men mycket regna är det..

Så vad kommer hända under loppet? Tar Kimi ut Lewis? Alonso tar ut Lewis? Någon annan tar ut Lewis? Eller varför inte att Heikki tar ut Massa? Eller Lewis själv tar ut Massa i första kurvan?

Eller det blir rent spel, Hamilton tar pole position och leder från start till mål och så är det slutsnackat? Själv tror jag lite på det sista.. Men Interlagos är väl en Ferrari-bana egentligen så..

Renault lancerar för övrig nån slags F1-variant av en bil de har. Inte lika ful som den där tidigare F1bilen jag skrivit om någon gång, men som jag inte minns vad den heter. Top Gear hade nyheten här.

5 comments

Leave Comment
 1. Olag

  Det kommer att bli domstolsreglerat slutresultat för några av bilarna som tar poäng…Är jag säker på. Men Hamilton kommer först över mållinjen

 2. Lisa

  Hamilton kommer att bli diskad för osportslig körning och Olag får hjärnblödning. Är mitt tips. Ett annat är att Hamilton och Massa tar ut varandra och Alonso vinner. 🙂

  Nejdå, det kommer nog att gå städat till. Kanske. Hamilton kan ju ta det lugnt, jag kan inte se nån anledning till att det skulle bli kalabalik, han kan ju släppa bägge Ferraribilarna och ändå vinna VM. Om inte Maccan säger upp sig förstås.

  Det enda jag med säkerhet vet är att DC kommer inte i mål, Piquet kommer att ta smärre utflykter utanför banan, Honda & FI kommer sist.

  Väder? Det är nog inte fråga OM det blir regn utan NÄR. Interlagos är ju känt för sina skurar och roligast blir det nog om det kommer en rejäl skur precis innan loppet så det körs på upptorkande bana. Då kan precis vad som helst hända!

 3. REP

  Om det blir regn så kan det bli vad som helst hända !

  Det behöver inte bli regn hela loppet. Det kan antingen komma regn början av loppet o sedan torka upp eller omvänd.
  Då är det omöjligt att tippa vem som vinner VM.
  Blir det regn så är det Hamilton visa sig bäst, titta bara på Silverstone som han var sssååå överlägsen.

  Min tips är i så fall om det blir regn på söndag så vinner Hamilton

 4. David

  Fast den rapporten visar regn, men om man kollar på hur mycket så är det ju löjligt lite. 10 mm på hela helgen är ju inte precis mycket, här i Sverige får vi ju mycket mer på midsommarafton… 😉

  Jag tippar dubbelt Ferrari, bakom kan vad som helst hända. Men jag hoppas att Hami inte är bättre än 6 (märks de vem jag håller på :p )

Leave a Reply