ITVs avskedsvideo med höjdpunkter från åren som gått (och inhopp från förarna)

Den här helgen är ju sista helgen som Formel 1 går på ITV i Storbritannien, nästa år är det BBC (vilket man bara måste få tag på så slipper man Viasat och liknande). Så till kvalet igår visade dem en avskedsvideo med höjdpunkter och lite kul inhopp från en del av förarna. Riktigt kul och ganska bra gjord faktiskt! Ta en titt;


Carry On
Uploaded by andybe29

7 comments

Leave Comment
 1. helt klart, jenson har ju alltid setts på som en talang. men där ser man riskerna med att hamna i ett dåligt stall. nico rosberg har väl också uttryckt att han är rädd att marknadsvärdet sjunker på grund av att han sitter i en kass williams. det finns så många talanger som kommer in från de lägre klasserna att har man inte imponerat på en gång, som vettel, så blir det tufft att komma vidare. även om man är en talang och hade kunnat hävda sig väl. lite märkligt det där.

  samtidigt är stallen lite för ivriga att testa nya talanger kanske. ganska mycket pr i det där känns det som. piquet jr? tja.. bourdais likaså. med så många som kommer bakifrån hinner de inte få erfarnehet eller komma in i sina bilar innan det är dags att söka nytt jobb..

 2. Nisse

  Grym video!
  Hoppas BBC blir minst lika bra som ITV’s sändningar. Någon som vet vem/vilka som framför låten i videon?

 3. aj då, my chemical romace. dem gillar jag inte.. fast det är ju i och för sig bara något jag fått för mig.. så kanske värt att testa. men kan väl inte bara lyssna på black rebel motorcycle club och arcade fire kanske..

 4. Lisa

  Jättekul video! Tack för den.

  Och nu har jag fått dendär låten på hjärnan, kommer att nynna den under hela loppet…:-/

Leave a Reply