Jenson Button kopplar greppet i McLaren, klår Lewis Hamilton i gokart

MP4-29

Jenson Button och Lewis Hamilton i samma stall, kan det sluta lyckligt? Det kan nog det.. men det tänkte många säkert om Hamilton och Alonso också..

Jenson har i alla fall startat starkt genom att klå Lewis i gokart. Det hela skedde under en PR-media-samling på McLarens högkvarter, enligt brittiska Telegraph. Dessvärre inga bilder ute på själva tävlandet, men tidningen har en bild där de båda försöker vinna en skrattävling. Lewis vinner, ser aningen mer krystad ut än Jenson..

Då var han bättre skådis när McLaren, mitt under värsta Alonso-Hamilton-fighten, släppte den där sköna reklamfilmen där de båda tävlar om att vara bäst.. Och ännu bättre skådis var han väl i den där sköna viralfilmen där han fjärrstyrde F1-bilen.

Själv tror jag alla gånger att Lewis kommer sopa mattan med Jenson under säsongen. Men varför inte sondera terrängen där ute, vad tror ni;

 

9 comments

Leave Comment
 1. Affe

  Läste på AB´s motorlista att Hamilton erkänt att han gjorde fel under sin debutsäsong, någon som vet något om detta från en mer trovärdig källa??

 2. Kom Igen nu

  Måste nu även denna klippa&Klistra blogg utvecklas till en nvå som liknar aftonbladets motor del?

  Låt oss fokusera på RACING.

  Be gärna dina läsare skicka in bilder från lopp mm. För nu har väl varit och sett F1 Live?

  Sorgligt nog hoppas flera läsare av denna blogg att det går dåligt för vissa stall och förare, LYFT blicken och upplev F1 så kommer ni snabbt sluta hoppas på fel och misstag.

  OCH ÅK NU PÅ ETT F1 LOPP 2010, OCH UPPLEV ALLT LIVE!

  • Lisa

   Tror knappast nån här hoppas det går dåligt för nån förare, men eftersom de flesta håller på nån blir det så per automatik så att nån måste förlora. Det är vad tävling handlar om, eller? Annars kan vi ju lika gärna ta bort tävlingmomentet och låta alla tuffa runt och visa upp sig à la Victoria’s Secret.

   Annars fattar jag inte hur du för ett ögonblick kan dra parallellen Aftonbladet (som är en sensationsblaska som kopierar vadsomhelst från vemsomhelst bara för att sälja) med denna lågmälda och VÄLDIGT trevliga privata blogg som har en bra mix av triva och allvar.

  • spa hade varit grymt. var nere i barcelona förrra säsongen. men var väl så där bana kanske.. men barcelona är ju fint så..

   ser att det blivit lite knas med omröstningen, sparade en ny version med fyra svarsalternativ sent igår som inte kom med, och nu tror jag att de tre som röstat på noll poäng flyttats över till lika poäng.. men, men, vi kör på.

   • apropå omröstningar, kul att se att vi snart är 800 som röstat om vem som tar hem vm. alonso ser ut att bli storfavorit, men det är riktigt hårt om andraplatsen!

  • Johan

   Jag tänker använda mig av samma taktik som förra året, köra vpn via Lamnia (www.lamnia.co.uk). Jag har använt mig av deras tjänst i princip dagligen sen innan förra säsongen och kan inte vara annat än supernöjd. De har bra hastighet, snabb support och de är inte särskilt dyra heller. Dessutom verkar det gå ganska bra för dem, då de har växt och utökat antal servrar markant sen förra året.

   De använder sig av l2tp eller pptp och det fungerar med i princip vilket operativsystem som helst, även om det bara finns guider/dialers för windows och osx. Jag har själv använt mig av det i linux vid tillfälle.

   Ska ni streama från BBC så är det här sättet att göra det på. Det enda att tänka på är att ni har en bra brandvägg/antivirus installerad, då en vpn-tunnel i praktiken blir som att ta bort eventuell router/modem och plugga in datorn direkt mot internet.

Leave a Reply