Jerez: Det krävdes en Alonso i kanonform för att stoppa Brawn GP

Dag två av sista omgången träning nere i spanska Jerez, och det krävdes som sagt en snabb Fernando Alonso för att äntligen (?) sätta det imponerande Brawn GP på plats. Det häftiga är väl annars Brawn GP igen.. Rubens snabbast, men Button på tid nummer 3, efter att bara hunnit med 12 varv innan växellådeproblem satte stopp för hans tester. Hamilton fixade nästan 90 varv, men står bara på en fjärde tid efter dagen.. Börjar bli svettigt för McLaren nu tänker jag.. Såg att AB snappat upp storyn om Kimi och snöskotrar. Tider;

1. Fernando Alonso, Renault R29, 1:18.343
2. Rubens Barrichello, Brawn BGP 001, 1:18.398
3. Jenson Button, Brawn BGP 001, 1:18.892
4. Lewis Hamilton, McLaren MP4-24, 1:19.513
5. Nico Rosberg, Williams FW31, 1:19.783

7 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Anna kommer verkligen med revolutionerande nyheter. Jag hade ingen aaaaning om att Kimi blev världsmästare redan 1997! Fantastiskt.

  Vet dock inte vad Jacques Villeneuve tycker om det påståendet… 🙂

 2. MR. Medeltid

  Och Anna ska ha någon roll hos Viasat Motor… Vilken jävla kanal för amatörer det kommer att bli. Oss entusiaster lär tröttna ganska snabbt.

 3. ha, skarpt iaktaget lisa.
  kommer ju inte som någon surprise kanske att det står fel.. brukar vara så.
  men man får vara glad att de skriver något om f1 i alla fall..

 4. Lisa

  Nä, Jacques Villeneuve är ju också duktig på att köra snöskoter, så man kan väl inte begära att den stackars flickan ska kunna hålla isär dem kanske… 🙂

 5. Sebastian

  Det sjukaste är att hon inte går och ändrar när folk påpekar felet. Har de ingen korrektur alls på Aftonbladet? (föresten… dum fråga kanske…)

Leave a Reply