Jullov?

Hej alla! Bara en kort notis om att det blir lite smådåligt med uppdateringar närmaste par dagarna. RSS-feeden fungerar inte heller som den ska just nu. Dessutom verkar webbhotellet tagit ordentligt jullov redan och man ska ha tur om bloggen laddas som den ska.. de jobbar med saken är det besked jag har fått från one.com.. Nytt webbhotell får undersökas med start i januari.

31 comments

Leave Comment
 1. Mats

  One.com jobbar just nu med lite uppdateringar, kanske det som ställer till det. Har samma problem med mail mm mm.

  God Jul!

 2. FINNPWRUSA

  GOD JUL Daniel och alla andra !!!

  Tror detta var mitt första år på F1 Bloggen… kul att snacka med andra Nord bor… blev lite trött på krigena på Speed TVs forum…

  Jag kommer att sakna Kimi men de ny reglerna, teamena, m.m. visar på ett lovande och intresant 2010! Med det: GOTT NYTT ÅR också om vi inte hörs!

  Bara detta (följd av linken till AB ovan…):
  http://www.lotusf1racing.my/article/items/Tony_Fernandes_Accepts_Richard_Bransons_Challenge.html

  Brake Late!

  Johan

  • Erik R

   Det där med Branson och Fernandes tycker jag är kul. Dels för att vi behöver få in lite fler riktiga karaktärer i cirkusen och dels för att det är kul med personer som har lite distans och självironi i det hela.

   • Lisa

    Distans???!!! :/

    För mig är det bara ett sätt att promota deras respektive flygbolag. Flygbolagen har blivit omnända i pressen alldeles gratis ungefär en miljon gånger tack vare detta urfjolliga vad.

    • Lisa

     Och för att förtydliga mig – jag vill inte alls ha in fler pajasar i cirkusen. Det räcker så bra med dem vi redan har. Vad jag tvärtemot vill ha är mer seriös sport och mindre cirkus. (inte troligt att jag får mina önskningar uppfyllda, dock…) 🙁

    • Anonymous

     Fy fan vad du är gnälllig, LISA!!! Vad fan.. detta händer ju aldrig mellan Ferrari och Marcedes. Skulle Dominical köra en jävla Marcedes i ett år ifall Ferrari skulle få mindre poäng än Marcedes? Aldrig… Tycket det är
     roligt att milijadärer kommer och tar det seriöst… Hur många gånger har du åkt med SAS och Bill Gate är en flygvädinna??? Kommigen du har ju inget roligt i dig än att vara knäpp!

    • Lisa

     Hmmm…Seriöst? Vad är seriöst i detta? Tack och lov kommer (förhoppningsvis) aldrig liknande pinsamheter inträffa mellan Ferrari och Mercedes eller McLaren eller nåt annat seriöst F1 team.

     Iofs kan det bero på att jag har större krav på vad som är “humor”. Det är iaf inte popmormor Branson och wannabee Fernandes som gnuggar… mot varandra.

     Vill man se några som lyckats förena litet skoj mot allvaret i F1 på ett bra – och KUL -sätt behöver man inte gå längre än Red Bull.

    • Lisa

     Och för att förtydliga ytterligare – varken Branson eller Fernanes har satt så mycket som tillstymmelsen till en F1-bil på banan än så länge.

     Att börja tjafsa om “vad” NU är bara en PR-grej. Bara synd att så många fallit för larvet. :/

    • Erik R

     Jag tycker det är brilljant at få så mycket uppmärksamhet, utan att ens sätta en bil på banan. F1 är för seriöst för det mesta. Alla hyllar sitt team och sina sponsorer oavsett vad som händer, och ingenting annat. Polerat, politiskt korrekt, dödstrist. Jag vill definitivt ha fler “pajasar”!

     Det här är väl för övrigt ett värdigt sätt att avsluta F1blogg-året – med en riktigt hätsk debatt, trots att det är många veckor innan ens försäsongen börjar.. 🙂

    • Lisa

     Japp, på det planet kan jag inte göra annat än hålla med. 😉

     (och det betyder antagligen att vad man än tycker har Branson lyckats med vad han än föresatte sig genom detta fjantiga vad – grabben är smart, utan tvivel – jag diskuterar just nu ett F1 team som jag inte bryr mig ett smack om…)

     Sen tycker jag precis som du att allt förprogrammerat bla-bla-bla som vi så ofta programmeras med är nåt man lika gärna kan stoppa i kattlådan. Vet faktiskt inte varför det blivit så illa inom F1. Är det Bernies fel? Varför är det så inom F1 och ingen annan sport? (jag är tillräckligt larvig för att vilja räkna F1 som “sport”)

     Nån? :/

     Men det betyder inte att jag tycker att en mångmiljardärs

    • Lisa

     Och det sista kan ni stryka – mina tankar gick nåt i stil med att en mångmiljardär knappast kommer att få mig att ändra uppfattning om han inte har nåt mer intelligent att komma med när det gäller F1 utan bara “rides the tide”.

    • Erik R

     Det är lika illa i många andra sporter. Zlatan t.ex är ju inte så jätteintressant när han kommenterar sin insats efter en match. Ungefär samma nivå som F1-förarna.

     I NASCAR verkar det som förarna till och med tränar sig på att säga så många sponsorer som möjligt på två sekunder (innan reportern hinner avbryta). Det låter ungefär som en uppspeedad radioreklam. Riktigt fånigt.

     Ju mer pengar inblandat desto mindre intressanta intervjuer tycks det som. Tyvärr är det en nödvändighet för stora idrottsmän eftersom media jobbar stenhårt på att missförstå och feltolka varenda ord de säger, och hugger till på varenda liten äkta känsloyttring som råkar slinka ur någon.

 3. Tobias

  God Jul och gott nytt år. Tycker du får alldeles för lite beröm för denna underbara blogg! Finns alltid något nytt att läsa. Tack för detta år.

  / Tobias

 4. Erik R

  Den här bloggen är en fantastisk samlingsplats för racing-entusiaster och oftast är det en väldigt bra nivå på debatterna. Det hettar ofta till, men det mesta hålls på en saklig nivå. Så ska det vara!

  Extra tack till Daniel för hans fantastiska jobb med att driva bloggen och snabbt hänga på nyheter när det händer saker samt hitta intressanta artiklar även såhär på mellansäsongen.

  God jul på er!

 5. Esa

  Instämmer i lovorden om bloggen, jag läser massor och tycker att det är intressant med erat vädrande av synpukter och känslor. God jul och gott nytt.

 6. Sebastian

  Happy new year then! Väntar med spänning för att se om Ronnie-planschen dyker upp under julgranen, kylskåsmagneten sitter på whiteboarden på jobbet 🙂

 7. NisseT1

  Go Jul!
  Jag har inte glömmt hur det var sist de inte fick tanka. Skittrista lopp. Det höll på att ta död på sporten. Ställningen i loppen var oförändrad från varv 2 till mål. Hu va trist det var.

  Någon mer som kommer ihåg?

  • Johan R

   Nähä, för Lill-Lövis fick alltid slut på soppa med mindre än två varv kvar, så då ändrades ställningen, ju? 😉

  • Erik R

   Det var väldigt annorlunda förutsättningar då, särskillt under turbo-eran då det fanns en gräns för hur mycket soppa man fick ha. Dessutom enorm prestandaskillnad mellan turbo och icke turbo. Men visst var det trist när vinnaren ofta hade varvat alla utom de andra två på pallen och majoriteten av fältet bröt med motorhaveri eller soppatorsk.

   Omkörningar via depån är inte så spännande, så jag tror det kan bli kul. Nu blir förarna tvugna att avgöra ute på banan. Det blir också betydligt svårare att köra om vid depåstoppen då den som går in först inte har tyngre bil när han kommer ut.

 8. kenneth

  väntar på den bästa julklappen, hoppas dom släpper den snart… blir det schumachers 8e titel nästa år?

  vem fan bryr sig om alonso eller hamilton när kungen är tbx?!? för det är väl så… ser mycket lovande ut

Leave a Reply