Kimi åker på 5.000 Euro för speeding

Kimis sista chans ser jag att AB skriver, vet inte helt om det, men gott att han har fart under träningarna.. Nu fick han dock upp farten lite väl kanske, några kilometer i timmen för snabbt i depån går på nära 5.000 Euro.. Det är saftiga grejer det..

Men, i väntan på spännande kval satt jag och kikade igenom lite bilder från dagen. gpupdate lägger alltid ut massor. Inte så kul oftast, men ifrån Spa har de några som är riktigt snygga. Just den här som visar banan och naturen runt omkring är grym, missa inte den.

4 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Sista chans till vad? Ett gott mål mat och en flaska vodka?

  Skärp sig AB, detdär är bara töntigt. Kimi’s sista chans I ÅR kommer när han blir matematiskt uträknad från WDC-titeln om han inte tar poäng. Det kommer inte att hända på Spa även om han kraschar i första kurvan.

  Fin bild från Spa. Själv är jag mycket förtjust i dessa. Spa i snö.

  http://www.forix.com/8w/6thgear/spa-snow-covered.html

  De ger en väldigt speciell känsla och Spa är en helt underbar bana, om jag får säga min mening.

 2. bipen

  Jag är tyvärr inte förvånad. AB och andra kvällstidningar kommer aldrig att skärpa sig. De lever på att att dramatisera allt som finns och inte finns för att sälja lösnummer.
  Håller helt med Lisa om Spa. Så här skall en bana ligga, i naturen. Ganska markant skillnad mot Valencias stendöda hamnkvarter med lagerbyggnader.

 3. bipen

  Daniel: Helt otrolig bild. Apropå det säger jag bara Nürburgring med gamla långa sträckningen, 22 km lång och cirka 174 kurvor. Det var grejer det. Livsfarlig men så vackert belägen.

Leave a Reply