Kimi kör Arctic Rally.. men först visar han en finsk TV-reporter hur man kör en Ferrari..

Det har ju snackats länge om att The Kimster skulle vara sugen på att ge upp Formel 1 för att köra rally. Nu blir det sant, om än för en kortare tid. I slutet av januari hoppar Kimi in i en Fiat Abarth (cool bil by the way) för att ta sig an Arctic Rally i norra Finland. Start och mål är i jultomtens hemstad Rovaniemi. Mika Häkkinen är en av de andra tävlande han kommer tampas mot. Får hoppas på lite bilder senare. Och får hoppas på mer framgång än när Mark Webber pysslade med tävling vid sidan av F1 sist..

För den rallyintresserade är det arcticrally.fi som gäller. Men, i väntan på rally har Kimi intervjuats i ett finskt bilprogram för TV. Sånt brukar vara betydligt roligare än rally (enligt mig då..) och likaså denna gång;

Videon är lite seg i starten. Men vänta till de tar en svängom i den där Ferrarin där bakom. Då blir det kul. Reportern försöker verkligen hålla masken uppe.. Och Kimi är ärligt talat hur cool som helst..

6 comments

Leave Comment
 1. Mr 3000 (fd Jon)

  Fan, han har ju både humor och utstrålning. Det vore kul om han kunde vara så på presskonfrenserna oxå.

  • Jyrki

   Klart att Iceman har humor ,men jag tycker absolute inte att han ska ändra någon Kimi är den han här ,han ska vara cool man ska inte veta helatiden vad den mannen gör. Han ska vara som han är. Han är ärlig.Om man jämför med typ Hamilton som alltid ler framför kameran vem tror på honom ??? Inte jag

 2. Lisa

  Är väl iofs ingen av dem som brukar vara nån vidare spralldocka på presskonferenserna (Kubica är tristast av allihop tycker jag, rena sömnpillret) och Kimi har i alla fall lärt sig att inte fippla med mikrofonen hela tiden, vackert så. Men visst är det kul att se en annan sida av honom för en gångs skull!

 3. nu har dem av någon anledning plockat ner nästan alla filmer från det där tv-programmet. hittade bara en uppe, men den är utan engelska texter. så lite seg, men reportern är fortfarande ganska kul att se på när de är ute och kör den blå bilen.. letar vidare och uppdaterar om jag hittar bättre!

Leave a Reply