Kimi Räikkönen kör över mekaniker i depå

Just ute, video som visar Kimis depåstopp där han drar för tidigt och kör över en mekaniker. Ett varv senare gav motorn upp, video nedanför. Ska ha gått bra med mekanikern vad jag hört. Ny video:

13 comments

Leave Comment
 1. Mycket olyckligt och hoppas killen klarar sig. I övrigt ett tragiskt lopp och en fantastiskt tråkig bana som inte bjöd på någopn spänning. Det enda som hade gjort det hela mer intressant hade varit om FIa inte hade saboterat det hela genom att byta pole platsen från vänster till höger. då kanske starten hade blivit roligare iaf.
  Gissar på att Valencia inte dyker upp på banan nästa år iaf.

 2. Lisa

  Ja det var ett VÄLDIGT sorgligt lopp för undertecknad, men grattis till Massa som körde snabbt och felfritt. Och tur att det verkar ha gått bra för den skadade mekanikern. Kimi måste ha skallen mer med sig, detdär duger inte.

  F.ö får nog Ferrari ta och titta litet mer på sin “motorutveckling”, den verkar inte sådär jättelyckad.

  @Tobias: du får nog stå ut med Valencia, jag tror de har ett femårskontrakt. Det kanske blir bättre till nästa år. 🙂

  Och nu ska jag gå och göra en voodoodocka föreställande Kazuki Nakajima….

 3. johan

  varför har man inte en funktion som gör att man inte kan köra iväg så länge tankriggen sitter i? så fort tankriggen tas bort så hoppar 1an i sen är det bara och köra iväg

 4. johan

  tycker att det där med rött , gult och grönt ljus inte funkar så bra , klart bättre med en “lollipopman”, tycker nog tankgubben i ferrari oxå =)

 5. Meister

  Ferrari tog väl bort lollipopmannen för att behövde extra gubbar till att skruva fast tallrikarna som sitter på hjulmuttrarna eller något..

 6. fast jag tycker egentligen att det där med ljus verkar bättre än en lollipopmann. problemet kvarstår ju, föraren får inte sticka iväg innan han släppts iväg. så sitter någon med bättre översikt och trycker på grönt. verkar ju fungerat bra. det är ju inget automatiskt med det hela utan fortfarande en kille eller tjej som sitter och trycker på grönt så att säga.

  det där med tallrikar snackade de om på sändningen här. verkade som att massa i alla fall startade med tallrikar på, men tog bort dem senare under loppet. men inte säker. och vet inte varför..

 7. Olag

  Man såg ju att Kimi starta så fort gul lampa tändes. Man kanske skulle ha en röd och en grön bara och skippa gul..

  Bra och bra Massa blev släppt ganska dåligt 🙂

Leave a Reply