Kimi Räikkönen slår till igen (denna gång ingen fotograf men litet barn)

Avsnitt två av folk som Kimi Räikkönen knuffar till (skrev ju för några dagar sen om hur Kimi surnade till och knuffade närgången fotograf, ett inlägg med imponerande 49 (!) kommentarer fram till idag). Den här gången är det mindre medvetet, men ganska kul.. Ska vara ifrån Tysklands Grand Prix, men inte helt innan racet tror jag. Klicka vidare för video;

13 comments

Leave Comment
 1. Meister

  Det är ju den där kvinnan som sopar till ungen i ansiktet med blocket och sedan totalt skiter i sitt(?) barn.

 2. ja, lite oklart om det där. vi har en liten diskussion på forza motorsport om det också. på f1complete där jag såg storyn står det att kimi ska ha sagt till henne att hålla bättre koll på ungen.. det låter ju inte något sympatiskt..
  men i videon är det svårt att höra, man hör mest skrik ifrån bakgrunden..
  något komiskt det hela..
  tycker gott kimi kunde stannat till för en snabb autograf efter det hela.

 3. MR. Medeltid

  Visst, inte Kimis fel den här gången kanske. Hursomhelst hade han kunnat hantera det lite bättre. När man välter omkull en unge kanske man stannar och ser hur det gick. Han verkar inget vidare sympatisk.

  Det hade varit en snygg gest att ge en autograf till henne.

 4. Lisa

  Nä dethär gången var det väl inte Kimis fel men visst hade han kunnat hantera det bättre. Vad är det för människa som tar med sig en två-treåring på F1-tävlingar förresten? Särskilt om man ska springa omkring i paddocken och jaga autografer? :-/

 5. Mokko

  Verkar som att ni koncentrerar er på fel saker ibland:/ varför har ni inte tagit upp om att Kovalainen fick en order om att släppa förbi Hamilton? eller har ni inte uppdaterat på länge?(detta är mest till webmaster/s för sidan)

Leave a Reply