Kimi Räikkönen slutar på plats 16 i Vaakuna-rallyt. Eller plats 17.

Ferrari/rally-Kimi deltog ju i ytterligare ett rally, SM Vaakuna-rallyt i Mikkelin, i helgen. Som sist är det lite knepigt att få Google att översätta de finska sidorna. Men det jag tror är rallyts officiella sida skriver så här i translate;

Media uppmärksamhet lockade Formel 1-föraren Kimi Räikkönen återigen körde ett race länge top tio till antalet, men spetsen var inte bra i sjätte erikoiskokeella. Räikkönen småningom körde konkurrens 16 plats.

Enligt f1complete slutade han dock som nummer 17. Oavsett vilket så hade han säkert kul (plats 23 har jag också läst på några ställen..). Den där otroligt detaljerade fan-siten darkmaiden.spaces.live.com (och vilken adress sen..) har en massa bilder från det hela här. En här;

formula1blog.com spekulerar i precis det samma som det gjorts här bland kommentarerna tidigare, Lisa var det väl i ett snack om Renault tidigare. Det är ju lite märkligt att Ferrari tillåter Kimi att hålla på med något som känns så “farligt” som rally.

Kimi själv har uppdaterat sin hemsida med en fet bild på sig själv och den nya F60. Däremot verkar inga av nyheterna fungera..

Från finsk TV;

3 comments

Leave Comment
  1. Lisa

    Mark Webber lyckades ju bryta benet på cykel och Monty skadade sig när han “spelade tennis” och man kan ändå inte linda in förarna i bubbelplast, antar jag.

    Kimi har visst tävlat på snöskoter också under Ferraritiden, ännu lättare att kunna skada sig där…

Leave a Reply