Kinas Grand Prix: regn!

Kinas Grand Prix har ju flyttats fram i tid, och en osäkerhetsfaktor där var regnet, som nu hänger över banan borta i Shanghai. Här bild från BBCs reportrar som är ute och går i depån. Det vräker inte ner, men det blir regnrace! Och det kommer att torka upp, sånt är spännande!

18 comments

Leave Comment
 1. vettel tror att alla kommer starta på full wets och säger att det ligger en del vatten ute på banan. men ser inte ut att regna särskilt mycket nu, en del. men här kan det torka upp. spännande med strategier framöver

 2. så jäkla surt för alonso att ligga bakom säkerhetsbil och bränna upp den bensin han hade för så få varv.. han ser ju snart ut att få gå in utan att fått någon nytta av strategin.. gambling, men ändå..

 3. och så säkerhetsbil igen.. ja, nu börjar vädret förstöra mer än vad det ger mer spänning.. våt bana som torkar upp är ju det bästa som finns med strategi när man ska våga byta och sånt. och nu ligger det ju bitar över hela banan efter alla småkrascher. men buemi kör in i vettel är ju inte snyggt..

  • Holm

   Just en intervju med honom, elektroniken som strulade tydligen, mer än så vet de inte.

   Förresten, hur kan en reklam-plastbit orsaka sådan skada som den gör på Piquet? 😮 Visserligen en hög hastighet men frågan är om man då ska ha sådana saker längs med banan?

Leave a Reply