Kinas Grand Prix 2007: Träning 3 & Kval

God morgon! Kimi har under morgontimmarna visat framfötterna igen, snabbaste tid i alla tre träningar. Alonso har varit nummer två tidsmässigt på allt tre träningar och sen har omväxlande Massa och Hamilton följt. Inget dramatiskt att rapportera från tredje träningen annat än just på slutet, då en långsam långsam Kimi sågs rulla in i depån. Men har inte hört om det bara var så att han helt enkelt körde långsamt, eller om det var något med bilen. Alla tider på f1.coms resultatsida.

Men.. vad händer? Jo som så många gånger tidigare där man hoppas på lite spänning genom att Hamilton inte ska ta pole så… gör han det. Ok, vi är ju inte tillbaka till Michael Schumacher-tiderna då loppen var avgjorda innan, och vi har sett mer spänning än på länge så här långt in i säsongen. Men nu tror jag VM är avgjort. F1.com har alla tider och resultat. Snyggt av Ralf med en sjätteplats och både Coulthard, femma, och Webber sjua har kommit igång ordentligt. Om än något sent. Button uppe på tionde, hoppas på lite bra lopp för honom den här gången. Davidson med till Q2 även denna gång, gillar honom. Brukar utklassa Sato tycker jag.

Alonso tjurar vidare och uttalar i en intervju enligt planet-f1 att han nog hade blivit bestraffad om det var han och inte Hamilton som undersökts efter Japans Grand Prix. Och f1complete skriver om dagens snackisar, som naturligtvis är Hamiltons straff eller icke straff. I en artikel uttalar sig Massa och andra om Kubicas straff förra loppet, då han kom åt Hamilton och fick ett drive through. The Untouchable? Kanske. Grym talang? Definitivt. Lutar ännu mer åt regn på söndag, hittade den här bilden på f1fanatic som visar en tyfon på väg in mot Kina. Kommer inte träffa Shanghai, men däremot dra med sig en god del regn in i området.

2 comments

Leave Comment
  1. Mavin

    Hoppas det blir regn så att det blir lite spänning,. Tror att Ferrari kommer att ta detta lopp från McLaren. Kimis fart på träningen var ganska så imponerande. Kom ut på i slutet på Q1 och drog till med snabbaste tiden och ingen var i närheten. Han hade högst fart på långa raksträckan, 314,5Km/h om jag inte min fel.

Leave a Reply