Koreas Grand Prix 2010 lanserar webbsida och visar banans design

För inte så länge sedan lanserade Koreas Grand Prix, som hålls 2010, en ny logo för loppet. Nu har man också fått igång en hemsida som visar upp lite mer av hur själva banan i Jeonnam kommer se ut. Hermann Tilke är mannen bakom designen.. vilket kanske inte överraskar många här..

Spana in hemsidan här. Bäst och flest bilder finns på den här länken. Svårt att riktigt veta.. men det ser ju soligt och fint ut där vid vattnet. Några bilder;

6 comments

Leave Comment
 1. Erik R

  Bilderna verkar väldigt preliminära. T.ex finns den konstgjorda ön inte med på den ena bilden av läktaren. Jag tycker designen ser ut att ha potential att bli riktigt intressant.

 2. TOBIAS

  Om det nu blir något race så undrar jag lite hur Bernie tänker, han vill ju att Europerna ska ha den bästa sändningstiden när loppet visas så det lär ju bli ett nattlopp eller dylikt.

 3. Lisa

  Bara det inte blir som MotoGP-loppet i kväll, nattlopp + regn = inställt. Urtrist och helt onödigt om loppet gått i vettig tid. 🙁

  Var tvungen att kolla tiderna för Suzuka i höst, men det startar 14.00 lokal tid, precis som det ska vara. Tur att vissa GP:n fortfarande tycks vara orubbara t.om för Bernies klåfingriga tassar.

 4. Meister

  Får lite Willy Wonka-vibbar av pelarna som sticker upp på läktaren men banan ser ganska fin ut ändå.

Leave a Reply