Kovalainen kvar hos McLaren 2009?

Det har inte ryktats alltför mycket om Heikki Kovalainen, men nu har det kommit ut att det ser ut som att han får stanna kvar i McLaren också under 2009. crash.net skriver att Norbert Haug sagt att man kan utgå ifrån att Heikki blir kvar i stallet. Det har ju gått lite si så där för finnen, men under de senaste loppen har han börjat visa lite fart i alla fall..

Mest spännande inför Ungerns Grand Prix till helgen är väl annars att Ferrari har gått ut och meddelat att man kommer köra med hajfenan under loppet. Tydligen ska Massa märkt en förbättring med den på. Har inte sett något från McLaren eller BMW, men nu när Ferrari hoppat på tåget så blir det kul att se hur länge det dröjer innan alla kör med den.

3 comments

Leave Comment
  1. gott att se. tror det var smart gjort också av mclaren. tror, och får hoppas, att heikki får upp farten något. men det är nog framtidsmaterial det där. så får man väl hålla på alla finländare man har i sporten i väntan på resten av norden eller skandinavien att vakna..

  2. Precis Daniel. Det vore väl fan om inte Sverige skulle kunna pressa fram en vettig förare inom de närmaste tio åren. Åtminstone en testförare kan vi väl få. Alx verkar inte ha det så mycket framtid hos Renault och kollar över Atlanten efter jobb. Men jag vet att Eje snackade något om en liten knodd han var mentor för som hade förutsättningar att bli något.

Leave a Reply