Kubica och Heidfeld kvar i BMW 2009

Det blir ingen Alonso i BMW till nästa säsong. Många med mig hade nog hoppats på en snabb Alonso i stället för en långsam Quick-Nick, men stallet meddelade idag att man behåller båda förare under 2009. BMWs hemsida här. Klien blir också kvar som testförare. Börjar se ut som att det inte blir så stora utskiftningar inför nästa säsong. Honda har nog ett säte ledigt, och Renault kan nog ha ett, och så kan nog både ett och två säten bli lediga i Toro Rosso.

6 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Jaha, det var ju väntat att det skulle bli Renault ett år till. Om nu inte Alonso är så vansinnig att han går till Honda, men det kan jag väl aldrig tro…

 2. ja helt klart, det här är ju en toppnyheten egentligen. man tänkte ju att det var alonso som satt med nyckeln till hela förarmarknaden. men nu när bmw stänger dörren för honom (om det nu var så det gick till) så har han inte många alternativ kvar. har sett att det nu rapporteras om att det definitivt är klart med renault också nästa år. börjar luta åt att det är 2010 som gäller.. med ny teknik och allt kan det nog bli en del stora förändringar då. så är det ju intressant att se vad som händer i renault om alonso stannar. kunde tänka mig att piquet får stanna, om alonso går, men får gå om han är kvar. lite rörigt.. men ni hajar.

 3. Lisa

  Psss, aldrig på min fot! 🙂

  Däremot sparkade ju FiA inte bara ut Kanada i senaste mötet, de tillät också “teams to equalise engine performance across the field for 2009, pending the introduction of cost-saving measures from 2010”.

  Luddigt uttryckt, men “equalisation” i detta fall betyder troligvis att det äntligen kan bli litet fart på den gamla Clion…:-P

Leave a Reply