Lewis Hamilton och Sebastian Vettel i tysk TV

Både Lewis Hamilton och Sebastian Vettel har gjort uppträdanden i tysk TV. Lite osäkert på hur färskt Vettels inslag är, men Lewis var tillsammans med flickvännen Nicole Scherzinger (som uppträdde med PCD) i helgen på showen Wetten dass… Dessvärre inte mycket ute på nätet, men det finns ett urklipp från en intervju back stage där Lewis snackar om hälsningen han fick på youtube från Nicole. Kanske det löjligaste jag sett skrev jag om det..

Klippet med Vettel är mycket coolare. Han kör helt enkelt in sin Toro Rosso i studion, kolla hur de på första rad faktiskt får lyfta fötterna när han kör förbi.. Mer här;

Först klipp från Wetten dass…

Det finns faktiskt mycket mer på tv-kanalen ZDFs hemsida. Dessvärre också det bara sån halvseg back stage. Här är direktlänk, men som sagt.. inget man sitter och tittar på direkt.. Senare under showen uppträdde som sagt Nicloe med sina Pussycat Dolls, det finns också ute på nätet.. nöjer mig med en länk till youtube här.

Så lite mer fart, spana in Vettel. Vet inte riktigt vad det är för program, men något på RTL;

6 comments

Leave Comment
  1. jo, det är ju träning på gång på lite olika platser. tänkte återkomma i morgon med en kortis om det. sista dagen i morgon. men inga nyheter, det är buemi som toppar listorna.. som vanligt. ska försöka hitta något om vilka uppsättningar de kör med på bilarna. imponerande är det oavsett. särskilt med tanke på att han väl nu har rollen som testförare i reb bull tror jag. snabbast i båda stallen.. då får man nog en plats.

  2. ajaj, helt rätt. det är ju faktiskt en red bull. tror det är ganska nytt klippet. fick för mig att det var lite äldre, men det är nog från i dagarna. ha, ja ingen lång körtur. men ojoj vad nära det är ett tag där. ganska kallt att ta sig en 180gradare inne i studion så där..

Leave a Reply