Live streams från träning 3 och kvalificering i Shanghais F1-lopp

Har hittat några riktigt bra live streams på justin.tv, så lika bra att lägga ut på en gång till er som sitter uppe.

Det senaste annars verkar ju vara att både Ferrari och McLaren visar ganska bra fart. Och Timo Glock ser ut att få ett minus-5-platsers straff till söndag, har missat varför. Och att Renault monterat på en interim-diffusor och verkar gå ganska bra. Mer;

Det var allt från BBCs sändning över justin.tv, men TV6 sänder kvalen online! Surfa in på http://www.tv6.se/f1 och spana in. Har inte sett något där tidigare själv, så lite osäker på kvalite, men det ska vara gratis. Dessutom tre omröstningar att fördriva tiden med.. en om filmer, en om sport och så en om ifall de bör sända kvalen online. In och rösta på den på en gång! Jag lämnade en uppmuntrande kommentar på en gång också. Som inte dykt upp ännu, men mer av såna här bra alternativ!

Live timing är ju en annan grej som f1.com bjuder på här (ev. måste man registrera sig) där man kan följa bilarna sektor för sektor. Ganska kul att ha tillgång till ibland under tävlingarna.

Alla tips samlas som vanligt ihop på; http://f1bloggen.se/2008/06/22/formel-1-live-streaming-over-internet.

10 comments

Leave Comment
 1. Mikael

  God Morgon. Tittar själv via Parabol Viasat. Då får jag allt jag vill ha + Alldeles för många repriser! Då vet att allt fungerar. Skall dock tilläggas att Boxen som följer med,y Pace är mycket dålig på menyer och tider i själva boxen, är det någon som funderar på den så försök skaffa en annan digitalbox. Men överlag är jag nöjd Viasat dom sänder ändå allt direkt i TV.

 2. jo, klart, har man det på tv så är ju det att föredra (tv-tider samlar jag ju också, om än mindre ivrigt ihop här; http://f1bloggen.se/tider/). så är det ju i och för sig om man vill ha in lite från bbc, de är grymma på sändningarna. så ofta en fröjd att bara sitta och lyssna och följa deras reportage.

 3. Mikael

  Kommentatorer finns det bättre/roligare än Viasat. Engelska som du nämner. Eller varför inte Finska? Har dock inte lyckats få finska sändningar här i Sverige. Beröm till din sida!! Du gör ett bra jobb Daniel! Tack.

 4. Anonymous

  Daniel god morgon med online text!!!! Dem har det också på bbc och alla andra kanaler men tack för den justin sidan:) kollar annars på utv eller itv player

 5. Rotiz

  Själv tog jag tipset att skaffa en vpn-tjänst istället och det fungerar hysteriskt bra. Som bonus får man även BBc’s iPlayer och USA’s hulu etc. För 80:- /mån är det ett kap.

  Att det blir lite sämre bild gör inget, då jag inte kör det fullscreen utan i ett fönster med live timings från formula1.com bredvid. Bild finns på http://moblog.vettigt.se (snart hoppas jag) om någon är intresserad.

   • Rotiz

    Hulu är en streamingtjänst där du kan se serier och filmer streamade on demand i browsern. Hyfsad kvalitet också, inget för hemmabion i och för sig. Det går att kika runt där för att se lite vad det är, den geografiska begränsningen sätter in om du försöker titta på en stream.

    http://www.hulu.com

Leave a Reply