Mark Webber kör ett varv runt Interlagos

Webber

Inte länge kvar nu till nästa lopp! Och spännande blir det, Interlagos är näst sista loppet för säsongen. Känns som läge att se efter en liten minut nån kväll nu i veckan för att ta några varv själv i F1 2010.

Här är nästa video i serien från Red Bull som visar Mark Webber som susar runt på banorna i stallets simulator;

6 comments

Leave Comment
 1. Vet inte om det är något fel, men jag får inte fram bilden?

  Om ni vill kan ni dra ett varv själv i 2D på interlagos. Mitt F1 2010 Timtrack (hela spelet) finns som gratis demo nu på:

  http://www.f1-game-download.com

  Blir grymt spännade med brasilien på söndag. Brukar ju vara den avgörande banan.

 2. Sebastian

  Försöker Webber manipulera opinionen så att han ska få 100% stöd av RedBull (på Vettels bekostnad), eller har han fog för att hävda att Vettel får fördelar han inte borde få?

  • Sebastian

   …nu säger han iofs att han tycker att situationen är naturlig och han i den omvända situationen inte hade nödvändigtvis varit så pigg på att stödja Vettel. Så frågan är väl egentligen bara om han medvetet försöker påverka RedBull via opinionen (funkade ju sist) inför Brazilien eller om han bara talar från hjärtat.

   • Lisa C

    Han spelar säkerligen mediaspelet, men det behöver inte betyda att det han säger inte är sant (come on, alla vet ju att Vettel är Red Bulls guldgroda!)

    Det räcker med all kolla in bilder av teamet för att inse att något är fundamentalt fel i relationen Webber – Red Bull, sen får Horner säga vad han vill. T.ex var Mark inte med på teambilden efter deras 1-2 i Japan. Inte heller när Bernie fick sin 80-årspresent, det var Vettel och Horner. Vettel tjoar och skrattar med teamet, Mark sitter i ett hörn och ser svårmodig ut.

    Nu påstod dessutom BBC i sändningen från FP1 att det går rykten om att Mark kommer att lämna teamet nästa år vare sig han vinner VM eller ej och trots att han har kontrakt. Som sagt – bara rykten, men ändå…

    • Lisa C

     Och bara för att förtydliga – jag har aldrig haft nåt emot att man backar upp en förare framför en annan. Vad jag avskyr är hyckleriet när man påstår motsatsen trots att alla med ögon i skallen ser att så inte är fallet.

     I det hänseendet ska Ferrari ha många rosor – för de har iaf aldrig hycklat. Det är hur många pluspoäng som helst i min bok.

Leave a Reply