McLaren Mercedes MP4-23 är här.

Tidigare idag presenterade McLaren sin nya utmanare för säsongen, MP4-23. Nu har första bilden dykt upp på McLarens hemsida från presentationen nere i Stuttgart och det är vodafone-organge och silver som gäller också för denna säsong.

Enligt information från McLaren byggdes bilen klar igårkväll och har tillbringat natten på transporter ner till Tyskland. Hamilton, Kovalainen och testförarna Paffett och de la Rosa (som det snackades mycket om att han skulle ta platsen bredvid Hamilton som förare ett tag) deltog under presentationen. På onsdag den 9e genomförs första riktiga testerna av bilen nere i Spanien och dagen efter kommer Hamilton och Kovalainen ner för att själva testa den.

Tyska motorsport-total har fått ut några bilder, bland annat en snygg från presentationen bild1, en större bild på själva bilen bild2 och bilen med de båda förarna bild3. Dessutom bjussar McLaren på några riktigt högupplösta bilder på sin hemsida här.

Edit: Forza Motorsport har fått tag på en grym bild som visar hur det såg ute inne i själva museét.

5 comments

Leave Comment
  1. har suttit och kikat igenom en del bilder nu, motorsport-total.com har en hel del. är inte helt säker på att silver och orange är någon lyckad kombination, appropå omröstningen som jag la upp igår om färger.. mer inne på att ha en av de vanliga färgerna som bas. silver… nja..

  2. Anonymous

    ja framvingen ser lite halvmongo ut, men kanske är perspektivet som gör att den verkar lite konstig. stor..

Leave a Reply