McLaren släpper sköna dojjor

Såg just att McLaren släppt en del ganska schyssta skor i sin shop på sin hemsida.

Det råder inget tvivel om vem som ska sälja dem. Någon blek finne är det inte tal om på någon av bilderna.. Men en god del märkliga bilder av Hamilton finns där. Den är jag lite osäker på, har han blivit överkörd, eller fått hundbajs i ansiktet? Ser märklig ut..

Oavsett, själva dojjorna ser riktigt ok ut. Runt 100 pund för paret. Och en sån där Driver Boot skulle jag inte säga (oj, skrev säja.. tss.. JET någonstans här i närheten?) nej till..

10 comments

Leave Comment
 1. MR. Medeltid

  Som McLaren-fan vet jag inte vad jag ska säga om detta. Personligen tycker jag att förarna ska ägna sig så mycket som möjligt åt körningen och teamet och inte ställa upp på så mycket annat trams.

  Förr förbjöd man inom McLaren förarna att ha kontrakt med utomstående i kommerciella syften. Även om nu detta är inom företaget borde samma filosofi gälla. För Hamilton har man gjort ett undantag, helt uppenbart. Ge oss tillbaka det gamla McLaren!

 2. bipen

  Kollade runt på deras Shop-sidor och trots att jag håller på Kimi får jag säga att designen på McLarens pryttlar är väldigt smakfull. Silver, svart och rött är snyggt. Inga stolliga priser heller.

 3. håller helt med bipen där, visst är det snygga grejer de har där. gillar skorna skarpt ska erkännas.

  och bilderna på lewis kan man i och för sig skratta lite åt. men får ju säga att de är ganska snygga det med faktiskt. fast den sista där är konstig, när han ska se ut som någon antik gud eller något konstigt åt det hållet. lite teater-uppträdande från den där operan eller vad det var sist över det hela..

  och var är heikki?

 4. Lisa

  Uj uj det var inte jag som skrev detdär om inoljad Hamilton, inte för det gör så mycket med fel signatur under just den kommentaren men i alla fall.

  Personligen tycker jag det ser ut som om han har däckspår över hela sig. Vem har han blivit överkörd av? Massa? 😛

 5. Lisa

  Och Mr Medeltid, Macca behöver naturligtvis dra in så mycket pengar det bara går, med tanke på de olyckliga böter de dragit på sig.

  Du kan få en äkta Lewishjäm med diamanter på för bara 200.000 friska svenska kronor (eller 20.000 €) och det finns 100 stycken till salu. Se där, bara där har vi 20 mille på ett bräde! 😉

Leave a Reply