McLaren utmanar Ferrari i lyxbilssegmentet för gatbilar

Snappade upp den här spännade nyheten på realtid.se. McLarens bilsektion, nu med Ron Dennis i täten, satsar på att bygga ut ordentligt och börja utmana Ferrari och de andra lyxbilarna där ute. Det är Financial Times (länk till dem igen här på bloggen!) som har storyn och skriver att man siktar på att utöka produktionen från dagens 100 sportbilar per år till 1 000 bilar år 2011 och efter det till runt 4 000 bilar per år. Räkna med en del snygga McLarens där ute på gatorna alltså!

För att fräscha upp en gammal bra historia så finns det ju några supersällsynta papayafärgade McLarens där Lewis Hamilton lovades en om han tog hem VM x 2. Så blev det inte, men han kanske fortfarande har chans på den där. Får nog erkänna att jag börjar digga färgen också..  Har man en minut över är det inte fel att spana in galleriet borta på McLarens hemsida.

8 comments

Leave Comment
  1. waaas? inte sett något om det. men det kan ju ha hänt, tänker bara att det borde finnas en massa bilder ute på det. så var det något annat med det också som jag inte helt minns, har lite för mig att de gjorde om “reglerna” för när han skulle få den, tre vm-titlar eller nåt sånt. får surfa lite om det där senare!

  2. Lisa

    Du har nog rätt Daniel, jag hittar heller inget. Hade för mig att jag sett nån bild på det hela, men jag har tydligen bara drömt.

  3. Meister

    McLaren F1 var ju riktigt snygg så jag hoppas verkligen att det döljer sig något lika snyggt under det där plastskalet! Nu ser det bara ut som om de har tagit baken på en Lamborghini Gallardo, mittpartiet från en Audi R8 och fronten från en Ascari A10 och sedan satt ihop dem till en bil.

  4. XYZ

    … och baklyktorna från något nyttofordon. Nåja, de lär försvinna. Hoppas man väljer den kluriga layouten med föraren i mitten och de där stuvutymmena framför bakhjulen.

Leave a Reply