Ny f1.com online

F1bloggen brukar uppmärksamma kul, och mindre kul för den delens skull, upplevelser på det världsomspännande internettet som har med F1 att göra. Nu har själva grunden, den officiella formula1.com gjort en bra nödvändig plastikoperation.

Den nya sidan bjuder väl inte på något direkt nytt eller spännande, men är ju klart skönare att stanna kvar för några klick på än tidigare blaskiga version. Riktigt riktigt bra däremot är nya fokuset på racen. Hela sidan känns uppbyggd runt årets olika lopp, och varje lopps sektion bjuder på massa information. Snyggare har det också blivit, ordentligt dessutom. Alltid plus i online-sammanhäng. Det samma gäller för förarna och teamen, de sidorna har utökats och är så pass surfvänliga så man gott kan slå ihjäl några minuter bland dem.

Aldrig tidigare har F1 officiellt varit så snyggt på internet. Sufra över till formula1.com för en titt.

1 comment

Leave Comment
  1. jag måste bara säga att jag defenitivt inte tycker att sajten är snyggare nu. tvärtom har de sorgligt nog gått ifrån det lilla, ljusa lättmanövrerade format de hade förr, då de liksom gick tvärtemot ett av de stora trendenra på nätet som är att bortse från normalt grafiskt tänkande och dra på med allt man har och låta allt bli mer och större än vad som är hanterbart för en normal användare. Vilket givetvis beror på att alla kan göra hemasidor, eller snarare, alla TROR att de kan göra hemsidor bara för att de kan använda Dremweaver.

    Dock älskar jag f1blogen.se. Grymt bra initiativ! Fortsätt hårt! =)

Leave a Reply