Ny omröstning ute! Vilka team tar hem årets säsong?

Massvis av nya bilar som ser snabba och farliga ut presenteras i dagarna. Frågan är vilket team som lyckats bäst med förberedelserna inför årets säsong. Några team kommer ju till och med starta med förra årets bil, för att sen byta under säsongen. 50 personer röstade under veckan i omröstningen. Tänker att det borde gå att slå, här kommer därför en ny. I den nya omröstningen som finns till vänster i menyn finns nu möjlighet att tippa vilka tre team som kommer toppa konstruktörs-VM när säsongen 2008 är slut (att bara tippa vinnare ger lite för tråkiga resultat). Två toppteam går kanske lätt att förutse, men vem tar i så fall tredjeplatsen? Här finns utrymme för överraskningar!

3 comments

Leave Comment
  1. svårt att se att ferrari och mclaren INTE skulle ligga bland de första 3 i tabellen.. men sen är det inte lätt att tippa. kan vara nästan vilket team som helst. renault ligger ju nära till hands att tippa.. men jag har trott på bmw under säsongen, så tror faktiskt de kan ta en pallplats där. spännande.

  2. Mr. Romero

    Renault har ju Alonso och Piquet som är inte ett dåligt par, dessutom började Renault arbeta på den nya bilen redan innan mitten av 2007 säsongen eftersom deras 2007 säsong såg ut att vara hopplös.

  3. ja, verkar vara bmw och renault som folk tror på. ingen som tror på någon skräll av red bull eller toyota? och ferrari i topp 3 ger nog knappt pengarna tillbaka hos bookmakers..

Leave a Reply