Ny video visar hur race i Abu Dhabi kommer se ut nattetid

Användaren sportmerchantsmedia som la upp förra videon som visade Abu Dhabis bana från en onboard-kamera, har nu lagt upp en video till som visar banan Yas Marina Circuit nattetid.

Racet går ju i mörker, så den här videon visar hur det faktiskt kommer se ut under tävlingshelgen;

Auto motor och sport skriver i en artikel det vi har snackat om här tidigare, att Marcus verkar klar för att köra GP2 just i Abu Dhabi till helgen. En vaken läsare här på bloggen upptäckte ju att wiki skrev att Marcus var klar för ART-teamet.

9 comments

Leave Comment
  • Erik R

   Hamilton säger att banan nog funkar bra för McLaren, Coulthard säger att han är imponerad av infrastrukturen runt om kring. Ingen av dem säger ett enda ord om att de tycker att det är en bra bana.

   Nu ska vi tänka på att alla förare normalt är väldigt snälla och diplomatiska när det gäller nya banor. De brukar säga att nya banor verkar spännande även om de inte alls är det. Att ingen av dem säger någonting tolkar jag som att de tycker banan är helt värdelös.

  • Sebastian

   Men å andra sidan är det ingen som säger att det kommer att vara omöjligt att köra om. Vilket man sagt inför både Singapore och Valencia.

   DC säger att det är som två olika bantyper i ett vilket för mig låter som att bilarna kommer att vara påtagligt olika starka under varvet. I kombination med att ingen har något att förlora så tolkar jag det som upplagt för rock’n’roll… men jag är optimist. Slipper i alla fall Singapores tråkiga kameravinklar där allt känns filmat genom ett sugrör…

 1. Sebastian

  Har kollat. Solen går ner 17:43 lokal tid. Loppet börjar 17.00. Och eftersom det ligger närmre ekvatorn så går den ner snabbt så starten är nog i hyfsat solljus. Kommer blir hur coolt som helst. Någon som bor där nere nu som vet mer?

  • Erik R

   Jag måste säga att jag gillar när titeln redan är avgjord i sista loppet. Då kan alla förare köra för fullt utan att tänka särskillt mycket på poängen, inga teamorder, etc.

   Bästa loppet jag någonsin sett (Suzuka 2005) var just ett sånt lopp…

Leave a Reply