Också Ralf Schumacher allt närmare comeback

Det låter ju som ett aprilskämt, att Ralf Schumacher skulle göra comeback ute på en Formel 1-bana, i en Formel 1-bil, för ett Formel 1-stall. Men det verkar som att det hela rycker allt närmare och närmare.

För inte länge sen skrev jag om att Ralf ringt upp Renault, sägs det, och erbjudit dem sina tjänster. Won’t happen var tema på den artikeln. Nu är det i stället Stefan GP som kan vara aktuellt.

Stefan GP är ett tema helt för sig själv, som jag dessvärre inte får tid till de närmaste dagarna. Men kort summerat är det den serbiske affärsmannen Zoran Stefanovi som köpt upp Toyotas gamla stall efter att de hoppade av.

Zoran är polare med Bernie, och Bernie hintar om och om igen att han tror Stefan GP tar över platsen till Campos Meta, som ju verkar lite osäkra på start i årets säsong. Ok, kort summerat som sagt.

Men, nu berättar tyska Bild att Zoran också verkar ta in Ralf Schumacher, om han får en plats till årets säsong. Allt verkar ordnat, testkörningar och containrar som är skickade till Bahrain inför öppningsracet. De båda ska ha mötts och diskuterat projektet.

grandprix.com skriver att Ralf också officiellt uttalat att;

“Everything I have heard about the project so far gives the impression of it being very ambitious. For me, the complete package such as team structure, chances of success and competitive material have to be in place. As I said in the last two years, I would consider a return to Formula One if there was an offer that involved a competitive car.”

Mer lär följa i dagarna..

Här är Ralf och Rubens i Australien 2002;

Tysk TV har starten från samma lopp här;

Mer i media (AB,).

13 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Nakajima ingår väl automatiskt i Toyotapaketet..?

  Och Ralf? Ja det förarparet blir väl F1;s svar på dum och dummare (och nu menar jag inte brist på intelligens utan brist på körförmåga)

  Hoppas StefanGP har gjort en stor avsättning i budgeten för kolfiberinköp.

 2. Daniel

  Hade vart mycket bättre om de kunde få loss Heidfeld från hans testkontrakt. Men än så länge har de ju inte ens en startplats så jag antar att det är ganska onödigt att diskutera vidare.

 3. Mats

  Rubens körstil är inte mkt bättre. Det var väl i Turkiets GP han snabbt halkade ner i fältet och sen ängnade största delen med att toucha de flesta och köra allmänt illa. Sen att han alltid tjatar om hans tid som “andre förare” kan väl få vem som helst att törna.

 4. MM

  När jag kollar på det tyska klippet framstår allt som fruktansvärt ostrukturerat. Banbilar ivägen, förare som joggar runt mm mm. 2002 är inte särskilt länge sedan… fler som får den känslan?

Leave a Reply