Piquet jr. möter fågel ute i Valencia

Här kommer ett klipp som visar Nelson Piquet jr.s möte med en olycklig fågen under dagens kvalificering nere i Valencia.

FIA har för övrigt beslutat att flytta pole position till den högra sidan av banan, i stället för den vänstra som det var planerat. Så här säger man i ett uttalande;

Having observed the line taken by cars across the grid, and in accordance with Article 36.2 (a) off the F1 Sporting Regulations, the first grid position will be removed and pole position will now be on the right hand side of the grid.

Video;

Piquet;

2 comments

Leave Comment
  1. Ja så det var de det var… tyckte först att det såg ut som ett plastglas med vatten som blev mosat men nu ser man tydligen att det var en stackars fågel.

    Kul kval även om Kimi inte kunde göra bättre kval än vanligt. Men jag tror inte att det spelar någon större roll då det säkerligen blir safetycar imorgon och händer det en olycka så lär det bli en rejäl en in i muren. Sen kan man ju även bara se hur det gick i Ungern när Massa startade från tredje ruta och tog sig förbi upp till första.

Leave a Reply