Pole Position: Remix ute till iPod + fantastisk reklam för spelet till Atari från back then.

Om man som jag följer vad som händer i F1-världen och vad som händer borta hos Apple och diggar iPods och andra prylar, då är det nära julafton idag. Tidernas bästa racingspel, Pole Position har släppts till iPod. Nu tror jag visserligen inte att spel på iPod är någon riktig hit, dessutom är min egna en generation för gammal. Men ändå, tänk alla timmar som plöjts ner framför C64an eller Amigan..

Om man går in på iTunes (länk längre ner) så får man se en preview av hur spelet funkar, först med Formel 1-bilar och lite senare med nån slags framtids-F1-farkoster. Ser lite kul ut. Vad som ser riktigt kul ut är den gamla Atari-reklamen för spelet jag hittade, spana in videon nedanför..

Jag hittade några bilder också på ilounge.com, klicka på en bild och navigera med piltangenterna; bild1, introscreen, låst bana, bild4, boom. Pole Position: Remix finns på iTunes store för 4,99 USD (har inte testat att köpa några spel tidigare så vet inte hur eller om det funkar helt).

5 comments

Leave Comment
  1. 45 spänn ser jag nu att de tar för spelet i svenska itunes. klicka på ipod games uppe till vänster för att se vilka spel de har.
    om någon skulle sitta och testa så säg till!

  2. Mr. Romero

    Har ingen Ipod, kör en annan typ av MP3, men den där reklamen är så löjlig, som alla andra gamla reklam klipp.

Leave a Reply