Ron Dennis och McLarens läckra MP4-12C är här. Button och Hamilton testkör den.

MP4-12C

Ron Dennis jobbar ju med att bygga upp McLaren som en utmanare till Ferrari och andra tillverkare av supersportbilar. Den nya bilen McLaren MP4-12C som presenterades idag har jag skrivit om några gånger tidigare, som när de presenterade sin snygga hemsida och när bilen presenterades med bilder för första gången.

Jenson Button och Lewis Hamilton har fått chansen att testköra bilen några varv på Silverstone Goodwood. Och det är en grymt läcker bil de får köra. Själva bilen är väl helt ok (den når ju inte upp till en R8) men den där matta kolfiberfärgen slår ju den mesta.

mclaren

Alltid coola Wired har en bra artikel här. McLarens hemsida med mer info finns här.

Mer i media (di.se).

12 comments

Leave Comment
 1. Rogga

  Du menar väl att den inte når upp till r8ans utseende? För ren prestanda kommer mp4-12c mosa den ; ) Värt att tillägga att det var en fin film, jag fick god känsla i musiken trots att jag i flesta fall ogillar när musiken bryter motorljudet i sådana klipp. Jag längtar till alla världens testförare får tillgången till bilen och ge oss vanliga dödliga läsare information och jämförelser med svaren från bland annat ferrari och lamborghini!

 2. Wag the dog

  Sorry men jag har svårt att se nån “sex appeal” i designen. I övrigt verkar det ju vara ett riktigt monster. 🙂

 3. FINNPWRUSA

  Såg den på TV här i USA, vitto läcker! Skulle sitta bra mellan 458an och XC90an… ;o)

  De sade att de hemlighåller prestanda infon för nu…??

Leave a Reply