RSS

rssHej alla! Ett kort inlägg om RSS. Några av er där ute har redan märkt det, det har varit trassel med feeden sista tiden. Problemen är lösta verkar det som, men det krävs en uppdatering av feeden (vilket ju blir lite dumt eftersom de som läser bloggen via RSS på Feedburner ju inte får det här meddelandet heller..).

Alltså; ta bort tidigare feed-länk, och lägg till ny! Ikon finns i adressfält eller via ikonen uppe till höger.

För er som är nya på RSS-feeds finns säkert massa bra sidor ute på nätet som förklarar vad det är. Har för mig att jag sett nån bra kul förklaring nån gång, men hittar den inte nu i farten. Någon där ute som har tips? Google Reader är mitt förstaval. Spana in den. Kort uttryckt får man text i en lista varje gång exempelvis en blogg uppdateras.

Och så en rad till Sebastian, Timmy och Damien; er lovade jag nog en gång i tiden att alla priser i F1bloggen Racing League skulle komma innan jul.. de flesta priser har nog kommit fram, men jag har ärligt talat haft stora problem med att hitta sådana där papp-rör man skickar affischer i. Och så har det blivit lite liggande här. Och så har jag glömt det lite. Och så har jag skjutit upp det lite. Och så glömde jag det nog igen. Och så vidare. Läge för ett nyårslöfte att ni får affischer tidigt nästa år?

2 comments

Leave Comment

Leave a Reply