Rubens och Brawn GP slår till igen i Jerez (Alonso kraschar, video här)

En till video, denna gång från söndagens träning, den första dagen i Jerez på den sista träningen (denna gång är det väl sista träningen?) innan Australien. Men först till själva träningen. Och nu vet man ju inte riktigt vad man ska tänka.. Att Brawn GP tryckte till med bra tider i Barcelona kunde man ju se som nybörjartur, men när de följer upp med snabbaste tid också i Jerez. På en ny bana, under nya förhållanden.. imponerande säger jag.. Och det med Rubens Barrichello bakom ratten.

Enligt tiderna från f1.com så var inte särskilt många stall igång, men ändå.. McLaren är visst där nere, men ska ha bestämt sig för att inte testa något idag, men i stället få stanna en extra dag. Önskar de kanske att få banan för sig själva?

1. Rubens Barrichello, Brawn BGP 001, 1:19.236
2. Fernando Alonso, Renault R29, 1:19.819
3. Nico Hulkenberg, Williams FW31, 1:20.015

Så till video, har surfat runt lite. Min spanska är nästan lika illa som min finska i mitt förra inlägg, men den här verkar visa Alonso som går av banan tidigare;

Och här hissar de runt hans bil lite;

Och så här såg det ut när det ryker lite från långt håll…

Som sagt, jag är inte helt hundra på filmerna. Är någon fel så hojta!

6 comments

Leave Comment
 1. Henke R26

  Ser ut som motorn bara ger upp och att han måste stanna för det, men som sagt är inte helt lätt att se.

 2. Lisa

  McLaren väntade väl på att klistret skulle torka på alla de nya bakvingarna, kanske…

  Inget fel med filmerna, bara på själva scenariot på dem. 🙁 Har hört att det var Alonsos suspension som gick sönder, det ser i varje fall inte ut som nåt förarmisstag. Men som sagt, svårt att se.

  Roligare film med Alonso – han tittar i kristallkulan för 2009:

 3. Sebastian

  Intressant del där Alonso visar hur jämt han bedömer att det är i toppen. Hållbarhet och förarskicklighet blir avgörande samt mycket omkörningar om han rätt 🙂

Leave a Reply