Santander tappar 25 miljarder i pyramidspel, dåliga nyheter för Ferrari och Alonso inför 2010?

Fick in ett riktigt läskigt tips från Sebastian som jag tror kan vara något riktigt stort på spåren. Det visar sig att banken Santander som nyligen gått över från McLaren till Ferrari har problem (se pitpass här). De är inblandade i den där skandalen som håller på att rullas upp, Aktuellt sände just ett inslag om det. Här är länkar för att läsa mer, ännu är det inget snack om det inom F1-communityn bland de bloggar jag följer. Men misstänker att det kommer i dagarna. Times har en story här, SvD här, e24 här. 25 miljarder bortlurade av den där Madoff kan inte vara goda nyheter för Ferrari 2010..

7 comments

Leave Comment
 1. Lisa

  Jaha, där har Bernie för att han säger att teamens ekonomi sköts av tekniker som borde sitta hemma och spela PS3. Tror det vore mycket hälsosammare för världsekonomin om fler finanstyper, både ärliga och oärliga – satt hemma och spelade monopol…

  Det är helt otroligt, finns det inga som helst kontrollsystem inom bank- och investeringsvärlden? Kan vem som helst agera bondfångare hursomhelst utan att bli påkommen – i tid? Nu tänker jag inte bara på F1, utan det här måste vara ett hårt slag för spansk ekonomi som helhet.

 2. Bolle

  Lisa: Problemet är att det finns för många och för dåliga kontrollsystem i finansvärlden. Man jagar mygg och sväljer kameler.

 3. något helt annat; efter påtryckning från sebastian har jag i min tur tjatat på tobbe som gör designen här så nu ska det vara ordnat med smileys 🙂 (såg ju lite mongo ut tidigare..) synd att jag inte kan så många andra än 🙂 och 🙁 bara..

 4. Lisa

  Några “förvirrad” eller “osäker”, :S eller :/ vore önskvärt, de kommer ofta till användning i samband i samband med F1…

Leave a Reply