Scuderia Gröna Linjen tar hem första säsongen av F1bloggen Racing League

Nu har jag fått e-post-kontakt med vinnarna av årets F1bloggen Racing League på f1manager. Vi drog ju igång en liga där man väljer förare, motor och chassi och samlar poäng för varje lopp. Inte för mycket jobb, men kanske inte den mest avancerade stall-simulatorn där ute heller.

Men grymt kul att ha vid sidan av loppen! Och stort grattis till vår pall; Scuderia Gröna Linjen, Heavy Metal Racing och HighRev F1! Sebastian, Damien och Timmy förtjänar utan tvivel de utlovade priserna. Själv harvade man nere runt 50e plats mest hela tiden.. Minns inte riktigt startuppställningen, men jag var helt klart för sen på att få Button ombord i stallet..

Från Mercedes-tunga Scuderia Gröna Linjen rapporteras;

Sebastian har varit stark hela säsongen. Gjorde ett misstag i Ungern som ledde till att vi inte hade två KERS-förare på front row och sen hade vi lite otur med hållbarheten i sista racet. Men, överlag så har det varit en exceptionell insats från hela teamet. Jag tror inte att det var många som räknade med oss i början av säsongen, men vi hade starkt självförtroende efter vintertesterna. Nu ska vi smälta det här. Gå hem och fira med familj och vänner. Men arbetet har redan börjat inför nästa säsong. Då kommer vi ställa upp med en monstertruck. Det kommer att bli massivt!
—-
Norbert, Engine Supplier Scuderia Gröna Linje

Till nästa säsong blir det en ny omgång! Återkommer när säsongsstarten närmar sig så får vi bestämma oss för vilket system vi kör med. Tror i och för sig lite på just f1manager eftersom det var så lite jobb att hålla den uppdaterad.

Så till det viktigaste av allt i alla tävlingar.. priserna! Jag har med mig två sponsorer på laget (reklam ska naturligtvis komma läsarna på bloggen till godo!); officiella F1-pryl-återförsäljaren F1store och Ronnie Peterson Museum i Örebro. Den sista har ju haft en lite skakig avslutning på säsongen, men får hålla alla tummar tillgängliga att de snart slår upp portarna igen!

Från F1store kommer det priser i form av kepsar som följer stallens avslutning i VM-tabellen, dvs ettan Sebastian får en Brawn GP-keps, tvåa Damien får en Red Bull-keps, och trea Timmy har säkrat sig en McLaren-Mercedes-keps!

priser-kepsar

Från Ronnie Peterson Museum kommer härliga prylar som förgyller vilken sunkig studentlya som helst. Utan att för den sakens skull ta något för givet här alltså. Det blir en varsin affisch till alla på pallen, Ronnie Peterson i the Black Beauty (här var det ju tänkt att museet skulle vara öppet så jag kunde fått lite mer info om vad det faktiskt är på bilden, men hoppas butiken kommer online snart igen!), dessutom en kylskåpsmagnet till alla tre pristagarna på pallen. Motiv en cool Ronnie (som blev lite mindre cool genom min Nokia i dåligt ljus..). Sist, men ojoj, absolut inte minst, ett specialpris till vinnaren Seb; en pin från Sveriges Grand Prix 1973!

affisch600

En sån där läcker affisch till alla på pallen alltså,

magnet600

En (iskall? matnyttig?) kylskåpsmagnet till de tre på pallen,

pin600

Och så grädden på moset till Seb som knep förstaplatsen, en original-pin från racet -73!

Avslutningsvis.. och det här är viktigt för de på pallen; kepsarna är a) något osäkra efter vad som finns inne i butiken osv. Det kan bli en stall-keps, Heikki-keps, eller en annan osv, det hjälper alltså inte att sätta igång och lipa för att Jenson är så dum.. ni hajar. Är ett märke slut så ber jag Peter på F1store att bara skicka någon annan. Bilderna här är alltså möjligen bilder av andra kepsar än de som kommer i posten. b) inte möjliga att förhandla bort eller byta. Det skulle ta mig några dagar att reda ut.. Är ni inga fan av Brawn, Red Bull eller McLaren så får vi re-gifta och göra julklappar till andra som är det. Priserna skickas så ni har dem innan jul, men lite beroende på arbetsbörda på jobb och annat kan jag inte utlova energi att släpa mig ner till posten och ordna med paket någon bestämd dag.. Men de kommer!

Alright.. det var F1bloggen Racing League säsongen 2009. Stort stort tack till alla som var med!

13 comments

Leave Comment
 1. Sebastian

  “””
  To bie drrriving für scuderia grüne schinkel iz ein fantastic feeling. I kannt say how happy I am. Fantastic! Fantastic! Dank you… DANK YOU! Fantastic.
  “””
  Sebastian (Vettel), Scuderia Gröna Linjen

 2. Damien "Hårdrockare"

  Stort tack!! Kanonfina priser! Ser fram emot att ge Sebastians Scuderia Gröna Linjen (samt alla andra) en rejäl fight om första plats i nästa års mästerskap.

  • Sebastian

   Vad hade du för team inför sista omgången? Jag skäms fortfarande för att jag bytte motor och chassi till McLaren när jag egentligen vet att Heikki inte levererat i race i år. Var helt inställd på att du körde RedBull och att jag var körd.

 3. Damien "Hårdrockare"

  Jag hade Hamilton och Button, samt McLaren chassi och Brawn Mercedes motor. Jag trodde inte heller på RedBull senast. Hade ju komplett Redbull innan jag ändrade. Men vi hade en skön fight ändå, även om jag slutligen fick 28 poäng mindre.

 4. Johan R

  Tror bilen på bilden är en Lotus 72, och banan Anderstorp (?), i så fall tagen under Sveriges GP 1973.

  Jag älskar feta bakdäck – så där ska en riktig racerbil se ut!

 5. Lisa

  Ja bilen är en Lotus 72 (min favvobil, den känner jag igen) och bilden är nog tagen på Anderstorp, men det är i så fall 1975, det året körde Ronnie med 5 på bilen.

  Grattis Sebastian till segern! Och grattis tvåan & trean också förstås. Tala om när det är dags för repan runt Segels Torg så ska jag vara där och fota, det kan bli minnesvärt! 😀

  Själv ramlade jag precis ur sidan 1 efter sista loppet. Jag gjorde en vild chansning på Hamilton – rätt tänkt men mycket fel blev det… 🙁

 6. Pingback: F1bloggen Racing League II – skapa ett stall och häng med säsongen 2010! | F1bloggen.se - Sveriges främsta F1-blogg!

Leave a Reply