Se Formel 1 live på bio på Ronnie Peterson Museum i Örebro!

Om filmfestivalen i Kalifornien såg spännande ut, men var lite långt borta, så kommer här en godbit! Ronnie Peterson Museum i Örebro drar igång visningar av F1-loppen under säsongen i biosalongen på muséet. Och nu blev det plötsligt möjligt att ta sig dit! Har inte spikat något lopp ännu, men jag ska absolut försöka få med mig ett under sommaren där borta (eller fan klart, försöka är lite svagt.. jag ska dit en gång för ett race under sommaren!).

Så här skriver de i senaste nyheten om filmvisningen;

Vi börjar även närma oss starten av 2009 års Formel 1-mästerskap, och Ronnie Peterson Museum kommer även i år att visa Viasat Motors direktsändningar i biosalongen.

Söndagen den 29/3 är det dags för säsongens första lopp som avgörs i Australien. Vi öppnar museet kl. 07.30 och sändningen av loppet, som visas med tillåtelse från MTG och Viasat, startar kl. 08.00 (observera övergången till sommartid).

Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller.
Entré till museet kostar 60 kr per vuxen.

Du vet väl att du kan köpa årskort till museet. Kortet, som är personligt, kostar 450 kr och ger fri entré till museet under hela 2009 samt inbjudan till specialvisningar.

Låter det intressant? Skicka ett e-postmeddelande till info@ronniepetersonmuseum.se med ditt namn och adress samt betala in 450 kr på Plusgiro 45 58 96-1 alternativt Bankgiro 251-1764. Eller kom in och köp kortet direkt på museet.

Jag har faktiskt inget årskort ännu, men det kommer inhandlas första bästa tillfälle jag är på plats!

För att fördriva lite tid så här kort innan vi drar igång på allvar kan jag tipsa om att zappa igenom tidigare nyheter i kategorin Ronnie Peterson här på bloggen. Eller anmäl ett stall till F1bloggen Racing League. Bara dagar kvar nu, men kul att så många anmält sig!

1 comment

Leave Comment
 1. Christoffer

  Jag skrev på Forza förra året att Ronnie Petersonmuseum borde sända F1-live.
  Någon klok person där måste ha läst min lilla kommentar! 🙂

  Postat: sön sep 07, 2008 08:44 Rubrik: Samling för alla F1 fans i örebro till lokal

  ——————————————————————————–

  På Ronniemuséet borde dom ju visa loppen i biosalongen!
  Om inte annat så får ni föreslå att dom börjar med det.
  _________________

Leave a Reply