Se Formel 1 på datorn direkt över nätet

Jag har suttit och uppdaterat mitt tidigare inlägg om live feeds för F1 på internet. Tänkte att jag försöker hålla den uppdaterad med nya länkar som jag hittar. Om någon kommer över en intressant sida så bara lämna en kommentar!

Att Bernie och F1.com inte är där än är bara att skaka på huvudet åt..

8 comments

Leave Comment
 1. ja sant, det borde ju gå. itv kör ju och den feeden ser ju riktigt bra ut. som jag förstår det funkar den kanon, men man måste bo i storbritannien för att få in den.. så finns en del andra ute som man kan ta del av. men en svensk.. jojo.

  och jag kan verkligen inte se problemet att ordna det via f1.com. att sätta en liten avgift på det kan ju inte vara något som är i vägen, det kunde man ju gott tänka sig för bilder i bra kvalitet när man bara sitter framför datorn. fom och bernie och de andra verkar ju sjukt rädda för att bilder kommer ut på nätet.. fattar inte det.. loppen borde ju finnas på itunes direkt efter en racehelg.

 2. Derf

  Bra tips! Men var är kommentarerna om dagens kval? Jag är återigen besviken på Kovalainen! Han håller inte när det gäller. Vi får se imorgon när han inte hänger med i början. Det är först på sista tredjedelen han får upp farten, som vanligt! Suck!

 3. dennis

  Hej vet någon hur man ser formel 1 via datorn (gratis) har inte set formel 1 sen tv4 gav bort det hela jag har kanal digital kommer aldrig mer befatta mig med äckel viasat.

 4. Nalle

  F1 försvinner från TVn…
  Hur besviken går det att bli på TV6? Jag kommer aldrig att se mer på TV6 eller något från Viasat….Vilken kundvård, en sportkanal med motor och fjollsporten fotboll.
  Har inte råd längre:(

Leave a Reply